free download 78 travel guides written by experts

Foto real,- un nou serviciu pentru clienti, lansat in parteneriat cu CeWe Color

real,- Hypermarket, printr-un parteneriat cu compania germana CeWe Color, a lansat in reteaua magazinelor sale un nou serviciu, prin intermediul caruia persoanele pasionate de fotografie si nu numai, isi pot printa fotografiile din format digital sau analog.

Astfel, clientii au posibilitatea de a utiliza serviciul de procesare foto prin intermediul website-ului www.real.ro sau prin aparatele Digi Foto Maker amplasate in magazinele din Bucuresti.

Dupa transmiterea comenzii de pe internet, acestia au posibilitatea de a selecta oricare dintre cele 25 de magazine din tara pentru ridicarea produselor.

Totodata, cu ajutorul  aplicatiei Real Fotolumea Mea, pe care clientii o pot accesa gratuit printr-un simplu download de pe website-ul www.real.ro, acestia pot realiza propria Cewe Fotocarte – fotografii in forma de carte – in doar 3 minute sau personaliza cu fotografiile lor diferite obiecte cadou precum cani, tricouri, fotografii pe panza.

Recent introdus, serviciul va avea un caracter permanent, iar in perioada 16.08 – 16.09, utilizatorii pot beneficia de promotia oferita de catre retailer: 0,19 Lei pentru fotografiile 10×13, indiferent de cantitatea comandata iar pentru fiecare comanda clientii vor primi cadou un voucher cu 30% discount pentru halba de bere personalizata.

Bucuresti, 16.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *