free download 78 travel guides written by experts

Fotbalul are alt gust la BT Cafe

Iubitorii de fotbal pot viziona şi la BT Cafè™-Cluj meciurile Campionatului European. Cafeneaua se află în zona centrală în Cluj-Napoca, pe str. G. Bariţiu nr. 1 şi are o ofertă dedicată microbiştilor, pe toată perioada competiţiei. Capacitatea locaţiei este de 125 de locuri, are zone pentru fumători şi nefumători, iar pentru rezervări a fost pus la dispoziţie numărul de telefon 0264.430.383. Asocierea ideii de cafenea cu cea de fotbal – mai rar întâlnită – a venit din dorinţa Băncii Transilvania de a combina ingrediente diferite pentru a veni cu o ofertă neconvenţională, dedicată celor care “vor să guste din plin acest sport”.
 
Persoanele care aleg BT Cafè™ au posibilitatea de a urmări partidele de fotbal pe cele 3 plasme din cadrul locaţiei sau pot alege să vadă meciurile de pe terasă. De asemenea, vor avea parte şi de surprize “din partea casei”. Preparatele servite în BT Cafè™ sunt specifice: sandwich-uri, îngheţată, vin, bere, cafea, sucuri, prăjituri, cafea, precum şi întreaga ofertă a cafenelei.

BT Cafè™ este cafeneaua bancară a Băncii Transilvania, deschisă în Cluj-Napoca în 2007. Intr-un an de activitate, a devenit un brand de notorietate pe plan local. Zilnic, în medie, peste 200 de clujeni aleg să îi treacă pragul. Locaţia este aleasă atât de oameni de afaceri, cât şi tineri care au aici posibilitatea de a consuma produse de calitate, de a citi ziare, de a afla cele mai noi ştiri financiare, de a afla informaţii despre piata bursieră şi, nu în ultimul rând, de a socializa.

Ca şi celelalte 3 cafenele bancare ale Băncii Transilvania – aflate în Bucureşti, Constanţa, respectiv în Timişoara – BT Cafè™ a devenit şi în Cluj un „life style”, un loc în care „oamenii vin să vadă şi să fie văzuţi”. Clienţii se identifică cu sloganul cafenelei      bancare – „Afacerile au alt gust la BT Cafè™”, motiv pentru care echipa BT s-a gândit că şi „fotbalul poate avea alt gust”, tot la BT Cafè™.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *