free download 78 travel guides written by experts

Fotbalistii din prima liga sarbatoresc primavara la Bucuresti Mall

Bucuresti Mall surprinde consumatorii şi în aceastǎ primǎvarǎ cu noi activitǎti! Calendarul de primavarǎ debuteaza cu activitati speciale dedicate vizitatoarelor. Douǎ echipe apreciate de fotbal, din prima ligǎ din Bucureşti, vor oferi doamnelor şi domnişoarelor in zilele urmatoare un simbol al primǎverii.

Echipa FC Rapid Bucuresti va fi prezentǎ în data de 7 Martie, iar echipa Dinamo Bucureşti în data de 8 Martie, prin urmǎtorii fotbalişti: Gabriel Torje, Cosmin Moti, Dragos Grigore, Ianis Zicu şi Florin Bratu.

„Primǎvara reprezintǎ un nou început pentru orice doamnǎ sau domnişoarǎ, noi trenduri, noi outfituri, de aceea pentru acest sezon am pregatit pentru consumatorii noştri un program special de activitǎţi dedicat întregii familii. Incepem cu doamnele şi o prima surprizǎ pentru ele este atenţia celor mai apreciaţi fotbalişti ai echipelor FC Rapid şi Dinamo, ce vor oferi flori şi mǎrţişoare. Suntem încântaţi de colaborarea cu cele douǎ echipe de fotbal intotdeauna receptive la propunerile noastre si suntem convinşi cǎ doamnele vor aprecia ocaziile speciale de a se întâlni cu fotbaliştii preferati”, declarǎ Albert Craiciu, Deputy Marketing Manager.

În această primăvară Bucuresti Mall pregăteşte şi alte evenimente şi promoţii inedite precum:

–          Butterfly Day, un concept nou care constă în reduceri de până la 50% la anumite produse din noile colecţii. Pentru a beneficia de reducerile la noile colecţii, cumpărătorii trebuie să caute în magazinele partenere simbolul fluturelui pe etichetele produselor în fiecare zi de 16 a fiecărei luni.

–          Târgul de sǎnǎtate în perioada 1-10 martie, un spaţiu special amenajat unde vizitatoarele sunt răsfăţate şi consiliate de profesionişti în domeniu.

–          Colecţiile de primăvară-vară aduc note noi de culori în trend cu aspiraţiile consumatorilor, surprinzând printr-o largă paletă de opţiuni în materie de vestimentaţie, de la casual la pret a porter

Până în data de 22 martie, CardAvantaj continuă să ofere clienţilor săi 3 rate suplimentare pentru cumpărăturile efectuate prin CardAvantaj în magazinele partenere din Bucuresti Mall.

Pentru a fi în pas cu noile tendinţe, Bucuresti Mall continuă seria de fashion show-uri „Brands walk” avându-l ca art director pe binecunoscutul Alin Gălăţescu.

Bucuresti, 06.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *