free download 78 travel guides written by experts

Fotbal 3D la Bucuresti Mall!

Bucuresti Mall isi invita vizitatorii sa intre in atmosfera Campionatului European de Fotbal. Cei care vor veni in aceasta perioada in centrul comercial vor avea la dispozitie simulatoare 3D de fotbal, mese de fussball si o serie de spatii unde se pot testa cele mai noi jocuri de fotbal pe calculator. Simulatoarele 3D sunt sisteme de joc complexe si ultramoderne, unde jucatorul va putea sa dribleze si sa suteze la o poarta virtuala.  Acestea vor fi amplasate in centrul comercial  pana pe 26 iunie, obiectivul jocului fiind de a strange cat mai multe puncte pe parcursul semifinalelor. Castigatorii vor fi premiati cu tricouri, echipamente sportive, iar marele premiu este un bilet la finala Campionatului European de Fotbal.  Mesele de fussball vor fi disponibile pana pe 6 iulie si, in functie de punctaj, cei care se inscriu la concurs pot castiga un abonament pe un an la jocurile echipei preferate.

Centrul comercial a fost decorat cu terenuri de fotbal, mingi si drapelele tuturor tarilor participante, iar suporterii pot participa la diferite concursuri, isi pot picta pe fata culorile echipei preferate, iar fetele de la Divizia Sexy vor fi prezente pentru a intretine atmosfera.

Cei care doresc sa participe la aceste concursuri se pot inscrie fie pe site-ul Bucuresti Mall (www.bucurestimall.com.ro<//www.bucurestimall.com.ro>),  fie la biroul de informatii din centrul comercial.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *