free download 78 travel guides written by experts

Fosti soti isi cauta „Perechea potrivita” la TVR 1

Luni, 18 aprilie, de la ora 17.00

Din 18 aprilie, la emisiunea Perechea potrivită, telespectatorii TVR 1 vor avea ocazia să cunoască un cuplu care a fost căsătorit timp de 24 de ani. Acum, cei doi sunt divorţaţi, dar spun că au rămas prieteni şi îşi caută fiecare o altă jumătate. Vor găsi Angela şi George pe altcineva sau îşi vor oferi o a doua şansă? Le va scoate viaţa în cale, acum, la maturitate, o nouă iubire sau le va da ocazia să se regăsească?

Tot luni, la ora 17.00, publicul va afla ce s-a întâmplat în acest weekend, la munte, cu cea de-a doua pereche potrivită formată în emisiunea găzduită de Raluca Moianu la TVR 1: Mihaela şi Dan, doi tineri care au hotărât să încerce o relaţie şi să aibă grijă împreună de un copil. S-au dovedit ei oare a fi îndeajuns de compatibili pentru a merge mai departe?

Prima săptămână de difuzare a emisiunii Perechea potrivită s-a încheiat cu formarea cuplului Adriana – Eugen, care au petrecut şi ei un weekend la munte, cu speranţa de a pune capăt singurătăţii. În cea de-a doua săptămână, concurenţii au decis că nu au destule trăsături în comun pentru a forma cupluri.

La Perechea potrivită, în fiecare luni, marţi şi miercuri, trei domni şi trei doamne în căutarea unui partener se întâlnesc şi sunt supuşi unor provocări în care sunt invitaţi să fie ei înşişi. Raluca Moianu, alături de actorul Victor Bucur şi de specialişti în psihologie şi astrologie sunt gazdele emisiunii. Specialiştii nu dau verdicte, ci comentează ce pot face concurenţii pentru o bună relaţie cu partenerul din ediţie. În final, concurenţii decid dacă vor să înceapă o relaţie de cuplu cu vreunul dintre partenerii întâlniţi în emisiune.

Bucuresti, 17.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *