free download 78 travel guides written by experts

Fosti campioni romani pe Via Sport

Via Sport a fost locul preferat de bucurestenii dornici de miscare in aer liber si in cel de-al treilea weekend de la debutul proiectului. Bulevardul Kiseleff, care a devenit deja locatie sinonima cu miscarea si activitatea sportiva, a atras si in acest sfarsit de saptamana peste 10.000 de participanti.

“Primim confirmare dupa confirmare, weekend dupa weekend, ca actiunea noastra este foarte bine primita. Pe Via Sport au fost, din nou, peste 10 000 de oameni si asta ma bucura enorm. Iar atunci cand printre cei 10 000 de oameni putem vedea si legende ale sportului romanesc,bucuria este si mai mare” afirma Dan Serbulea, Managing Partner Eventness.

Initiativa proiectului Via Sport a fost sustinuta de personalitati marcante ale sportului autohton precum: Monica Rosu – gimnasta, dubla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, Silvia Stroescu – gimnasta, laureata cu aur olimpic la Atena 2004, Florin Prunea – Manager sportiv la clubul Dinamo Bucuresti si fost jucator la echipa nationala de fotbal a Romaniei si Vasile Avram – presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Acestia s-au intrecut in partide amicale de baschet, tenis de picior, fusbal si tenis de masa, propunandu-si astfel sa atraga atentia asupra importantei si beneficiilor aduse de practicarea unui sport.

“Eu, cel putin, am apreciat mereu puterea exemplului. Si exact asa traduc eu prezenta acestor mari campioni romani pe Via Sport – ca pe o invitatie deschisa, adresata publicului larg, catre sport si miscare in aer liber” a continuat Serbulea.

Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport isi propune sa devina o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu parasesc capitala la sfarsit de saptamana.

Iubitorii de sport se pot bucura de plimbari cu bicicleta si de acces liber la baschet, tenis de picior, tenis de masa, badminton si fusbal.

Via Sport ii invita pe bucuresteni si saptamana viitoare incepand de vineri la orele 22.00, pana duminica la orele 14.00, la un nou weekend de sport, in cadrul acestei editii.

Bucuresti, 03.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *