free download 78 travel guides written by experts

Forza Rossa, locul 1 in topul serviciilor de intretinere si reparare a automobilelor

· Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari şi Lotus a fost premiat la Bucharest Business Awards
· Locul 1 confirmă poziţia de lider pe piaţa de reparaţii şi întreţinere a automobilelor
· Criteriile de selecţie au fost analiza cifrei de afaceri şi rata profitului obţinut, dar şi managementul, eficienţa utilizării resurselor umane sau a efortului de dezvoltare

Forza Rossa este compania românească ce reuşeste, la 3 ani şi jumătate de la intrarea pe piaţa din România să devină lider pe segmentul reparaţiilor şi întreţinerii de automobile. În cadrul Bucharest Business Awards, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului București, desfăşurată joi, 27 octombrie, în cadrul Romexpo, Forza Rossa a primit, ca întreprindere mică, premiul 1 în cadrul secţiunii Servicii de Întreţinere şi reparare a automobilelor.

«Acest rezultat este o recunoştinţă pentru efortul nostru de a oferi clienţilor cea mai bună calitate a serviciilor de service şi de întreţinere auto, dar şi un retur pozitiv la investiţiile imense pe care le-am făcut în materiale dar mai ales în capitalul uman şi în formarea acestuia. Ce ne surprinde este faptul că în ultima perioadă am avut multe cereri din partea clienţilor de mărci diferite, care ni se adresează pentru că suntem recunoscuţi pentru calitatea şi profesionalismul intervenţiilor», a declarat Ion Bazac, preşedintele Forza Rossa.

«Acest top al firmelor din Municipiul Bucureşti, ajuns la a XVIII-a ediţie, se diferenţiază semnificativ prin aspectul calitativ, prin nota de elitism care îi asigură superioritatea faţă de topurile organizate de diferite structuri înregistrate în România. Topul răspunde unei nevoi fireşti şi esenţiale a comunităţii de afaceri: nevoia de identificare şi promovare a valorilor reale, a companiilor de succes», a afirmat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, dl Sorin Dimitriu, în cadrul deschiderii ceremoniei de decernare a premiilor.

Forza Rossa este singurul service oficial Ferrari în România dar răspunde şi cererilor clienţilor din ţările vecine. În cadrul Forza Rossa Center din Otopeni se poate interveni pentru repararea, întreţinerea şi diagnosticarea automobilelor din gama Ferrari, Lotus dar şi a altor automobile sport/prestigiu. Alte servicii oferite sunt: tratarea şi prepararea caroseriei, montarea şi echilibrarea pneurilor pentru dimensiuni specifice, servicii de hibernare a automobilelor pe timpul iernii până la intervenţii complexe la electronică, motor sau cutii de viteze.

Bucuresti, 29.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *