creative night talks

Forum IT

Cătălin GROSU
Realizator TV

În lumea oamenilor, identitatea joacă un rol uriaş, fie că e dobândită la naştere (fiul lui, fiica lui), fie că e atent construită în timp (cu consecinţa: “e tare, dom’le”).
De ce am proceda altfel în lumea IT&C?
Orice idee se materializează începând cu primirea unui nume. Odată promovată identitatea, nu mai rămâne decât ca ideea materializată să devină un nume. Simplu ca bună-ziua!

{viewonly=registered,special}“Forum IT” este numele sub care am considerat că pot reuni, într-o dezbatere deschisă, tot ce înseamnă ‘tehnologia informaţiei’. Nu l-am ales singur, mai ales că primisem solicitări numeroase de a crea o emisiune TV exclusiv pe teme din IT. M-am sfătuit cu unii dintre cei mai pricepuţi invitaţi de-ai mei şi, dintre toate propunerile, dacă îmi amintesc bine, cea a reprezentanţilor eMAG.ro a devenit, uşor adaptată televizionistic, emisiunea în direct la TV România de Mâine (post universitar, ştiinţific şi cultural) “Forum IT”.

Ani s-au scurs până când s-a născut şi forumul (de discuţii, evident) cu acelaşi nume. De ce? Pentru că românii sunt oameni comunicativi şi nu au cum să se mulţumească doar cu o oră de discuţie pe săptămână, fie ea şi în direct la televiziune. Deci: www.forumit.ro!

Şi după încă un an, ce şi-au zis cei mai dinamici telespectatori?! Nu vreţi să organizăm împreună o tabără de vară, ca să ne cunoaştem între noi şi să putem sta mai mult de vorbă cu firmele pe care le tot invitaţi în emisiune? Ba da, dar trebuie să facem proiectul cunoscut şi, pentru că eu am prea multe task-uri de îndeplinit, ne trebuie cineva specializat în relaţii publice, adică PR! Pe doritori o să-i ia valul şi… Şi aleserăm PRwave… Şi se făcu tabără!

{/viewonly} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *