Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Formatia HARA in vizita la SOS

Comunitatea de Tineri Sibiu

Prezenti la Sibiu, sambata 13 mai 2006, baietii de la HARA viziteaza, incepand cu ora 14.00, SOS Comunitatea de Tineri 2 Sibiu. Ziua de 13 mai este una de sarbatoare pentru unul din membrii trupei (Iulian Udrea – M.sh.T.ru’), iar ei au ales sa o serbeze in acest mod original.

De curand,  trupa HARA s-a alaturat promotorilor misiunii si valorilor SOS Satele Copiilor Romania in domeniul protectiei speciale a copiilor aflati in dificultate, lor acorandu-li-se titlul de “promotori ai SOS Satele Copiilor Romania in domeniul artistic”.

Intelegand nevoia copiilor si tinerilor de a-si gasi modelele de viata, precum si responsabilitatea ce le revine din statutul mai sus amintit, baietii de la Hara au inceput o serie de intalniri cu noii lor prieteni.

Astfel, ei au petrecut joi, 20 aprilie 2006, impreuna cu copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti momentul pregatirilor Sfintelor Sarbatori de Pasti. Cu totii au incondeiat oua, copii fiind inspirati pe tot parcursul evenimentului de armoniile melodiilor HARA.
Copiii au apreciat ajutorul acordat de noii lor prieteni muzicieni, dar nu au pierdut ocazia de a-i asalta cu intrebari despre cum se realizeaza videoclipurile, cum arata un studio de inregistrari dar si despre planurile de viitor ale formatiei.

Baietii au promis ca  vor reveni in Sat ori de cate ori timpul le va permite, iar micutii vor avea nevoie de sfatul sau de ajutorul lor … si … s-au si tinut de promisiune. Au sustinut impreuna cu ei echipa de fotbal a  SOS Satul Copiilor  Bucuresti in meciul numit “Marea Revansa”, impotriva echipei Scolii de fotbal Gica Popescu, ce a avut loc sambata 29 aprilie 2006.
 

Bucuresti, 12.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *