Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Formarea Auditorilor Interni in Managementul Sigurantei Alimentare

Eurolink

un sprijin concret pentru imbunatatirea generala a calitatii serviciilor

In domeniul industriei alimentare, precum si al restaurantelor/cateringului, noi structuri continua sa apara si sa-si doreasca sa se modernizeze rapid. De aceea, luand in considerare obligativitatea introducerii si aplicarii Sistemului de Management penru Siguranta Alimentara (SMSA) conform metodologiei HACCP, o noua profesie devine acum din ce in ce mai interesanta, motivanta si de viitor pe termen lung: aceea de Auditor Intern in Managementul Sigurantei Alimentare, deschis si absolventilor de studii medii.

Pentru a veni cat mai direct in intampinarea tuturor celor care – potrivit legislatiei in vigoare – sunt obligati:

– sa instruiasca personalul in vederea intelegerii acestui sistem de management – HACCP;

– sa  stabileasca diagnosticul asupra unitatii referitor la siguranta alimentara;

– sa proiecteze si sa implementeze structura SMSA;

– sa instruiasca Auditorii Interni in domeniul de interes respectiv, cf. standardului  SR EN ISO 19011:2003;

– sa realizeze un audit intern al sistemului si sa pregateasca desfasurarea fara probleme a procedurii de certificare;

– sa furnizeze asistenta tehnica post-certificare (etapa optionala),

prin Departamentul de Training, Fundatia EUROLINK-Casa Europei (HouseofEurope.ro), cu sprijinul auditorilor si examinatorilor acreditati pe plan national, UE si international din cadrul Centrului pentru Afaceri si Management, utilizeaza metode moderne de instruire, incluzand proiectii PowerPoint, dezbaterea pe viu a a unor studii de caz si jocuri de simulare in echipa pentru Auditorii Interni HACCP formati.

Cursurile au loc intr-o locatie moderna si centrala din Bucuresti, dotata in mod performant, iar programul de desfasurare poate fi stabilit prin consultarea celor interesati, mai ales daca provin majoritar din aceeasi organizatie, in perioada 6-22 mai 2010.

Costul informativ al cursului, incluzand cheltuielile de pregatire teoretica, practica si obtinerea certificarii, este de 675 lei. Cursantii primesc materialele in format electronic si le sunt asigurate pauzele de cafea. Mentionam, totodata, ca durata cursurilor este in mod eficient concentrata in 2 zile a cate 5 ore/zi in partea finala a saptamanii (joi si vineri dupa pranz).

Inscrierile se fac conform principiului "Primul venit-primul servit" – in limita unui numar maxim de 20 de cursanti, pana in data de 30 aprilie 2010. Detalii suplimentare pot fi consulate pe siteul www.StructuralFunds.ro sau prin email la adresa eurolink@b.astral.ro; tel./fax: 021.2304997.

Bucuresti, 09.04.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.