Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ForestView se lanseaza in Romania cu Alina Petri in fruntea companiei

Agentia digitala axata pe performance marketing ForestView, parte a grupului Thinkdigital, se lanseaza in Romania. Noua companie va fi condusa de Alina Petri, fost Director eBusiness & Advertising al Romtelecom.

Cu peste 16 ani de experienta in Marketing si Vanzari si 12 ani in functii de conducere in companii multinationale, Alina a experimentat ambele niveluri de implicare, lucrand atat de partea clientului pentru Estee Lauder in Grecia, unde a fost responsabila de dezvoltarea companiei pe pietele din Romania si Bulgaria, trecand apoi de partea agentie, la Punct Advertising, unde a condus divizia de Marketing Events si, apoi, din nou la client, in industria telecom.

Mai exact, incepand cu anul 2009, Alina a implentat proiecte pentru dezvoltarea business-ului online in Romtelecom avand pozitia de Director eBusiness & Advertising. A decis acum, dupa 4 ani, sa accepte provocarea unui start-up si s-a alaturat ForestView, in calitate de Country Manager pentru Romania, cu scopul de a crea o agentie digitala de top, axata pe performance marketing, o piata in plina expansiune si plina de provocari.

Alina Petri este licentiata in Marketing a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si detine o diploma de “Excellence in Leadership”, de la Coverdale Learning Company.

ForestView este o companie activa in Grecia din anul 2010 si in Romania, Bulgaria si Ungaria incepand cu anul acesta. Agentia face parte din Thinkdigital Group, structura care opereaza in Romania, in prezent, reteaua Thinkdigital (care are in portofoliu zona premium ads a Facebook, vanzarea in exclusivitate a Skype in Romania, precum si site-uri locale precum Realitatea.net, RTV.net, RadioZu.ro, RadioGuerrilla.ro, cotidianul.ro, TPU.ro, 24fun.ro, sapteseri.ro, economica.net si altele, la care se adauga organizarea festivalului ICEEfest – lansat in 2008 ca RoNewMedia). Detalii despre serviciile ForestView pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: //forestview.eu.

Bucuresti, 17.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *