free download 78 travel guides written by experts

Foreigner – 40th Anniversary Tour

Live în România | 7 MAI 2018

Legendara trupă FOREIGNER va cânta pentru prima dată în România, la București – Sala Palatului, pe 7 mai 2018, într-un concert live prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Fanii vor avea ocazia să asculte hit-urile care au consacrat trupa,precum „I Want To Know What Love Is”, „Say You Will”, Feels Like The First Time”, „Cold As Ice”, „Waiting For A Girl Like You”, „Urgent” și chiar „Juke Box Hero”, lansate de Foreigner de-a lungul celor 40 de ani de carieră muzicală.

Foreigner, Sala Palatului, 7 mai 2018

Foreigner este o trupă rock americano-britanică, formată în 1976 de către muzicianul englez Mick Jones, de britanicul Ian McDonald și vocalistul american Lou Gramm.Ideea numelui i-a aparținut lui Mick Jones, având ca sursă de inspirație naționalitatea diferită a membrilor band-ului.

Până în prezent, trupa a lansat 9 albume de studio, 6 albume live, 20 de albume compilații și aproape 80 de DVD-uri. Totodată, a obținut 3 nominalizări la Grammy Awards și a câștigat premii la American Music Awards și Juno Awards.

Anul acesta, s-au împlinit40 de ani de carieră muzicalăpentru trupă, timp în care au vândut peste 75 de milioane de albume. Odată cu această aniversare, trupa a lansat un nou album – „40″,care cuprinde 40 de piese lansate între 1977 – 2017,și a pornit într-un nou turneu mondial – 40th Anniversary Tour care, după Canada, UK și America, va ajunge și în România.

Biletele pentru concertul de la București se pun în vânzare astăzi, 29 noiembrie, ora 14.00, și vor fi disponibile în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro, și vor avea următoarele prețuri:
VIP: 690 lei
Categoria I: 490 lei
Categoria II: 270 lei
Categoria III: 190 lei
Categoria IV: 150 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *