Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ford este lider de piata pe segmentul autovehiculelor de import

în luna noiembrie

Ford este lider de vânzări pe segmentul autovehiculelor de import, conform statisticilor APIA pentru luna noiembrie. Cu 2601 de unităţi vândute Ford şi-a adjudecat 11.72% din piaţa autovehiculelor de import.

În ceea ce priveşte clasamentul pe modele, Ford Focus s-a clasat pe primul loc în clasa C cu 1044 de unităţi vândute, iar Fiesta a ocupat locul al doilea în clasa B, cu 932 de unităţi vândute. “Noiembrie este a doua lună consecutivă de vânzări record pentru Ford, record care ne-a plasat pe primul loc în clasamentul vânzărilor de autovehicule de import. Marcăm 15 ani de activitate în poziţia de lideri de piaţă, înregistrând cea mai dinamică creştere a reţelei prin inaugurarea a cinci noi locaţii la standarde Ford în numai o lună. Le mulţumesc pentru aceste rezultate partenerilor noştri din reţea, precum şi echipei Romcar”, a declarat Cătălin Gavra, director general Romcar.

Romcar şi partenerii săi din reţea au vândut în perioada ianuarie-noiembrie 2007 peste 19500 de unităţi, mai mult cu 69% faţă de perioada similară a anului trecut. Până la sfârşitul anului sunt estimate vânzări de peste 21000 de unităţi cu 3500 mai mult decât obiectivele propuse iniţial pentru anul 2007.

În prezent reţeaua Romcar a ajuns la 30 de locaţii de distribuţie şi 30 de unităţi de service, iar pentru anul 2008 Romcar îşi propune să ajungă la 45 de locaţii de distribuţie.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *