free download 78 travel guides written by experts

Forbes si CNBC scriu despre evenimentul romanesc LEADER SHE de la Viena!

Editia electronica a publicatiei Forbes, cea mai citita publicatie de business life din lume si site-ul canalulului de televiziune CNBC, satelitul de business al NBC Universal, scriu despre evenimentul romanesc de leadership feminin – LEADER SHE Forum & Awards – Managementul Creativ al Schimbarii, organizat de Forum Invest in acest an la Viena, pe 7 si 8 aprilie.  

“O reuniune impresionanta a femeilor vizionare din toata lumea va avea loc la Viena, intre 7 si 8 aprilie in acest an”, scriu cele doua canale. “Gabriele Heinisch Hosek, Ministrul austriac pentru Femei si Serviciu Public, Barbara Prammer, Presedintele Parlamentului austriac, Isabel Aguilera, director in board-ul INDRA Sistemas Spania, citata de Financial Times drept unul dintre cei mai puternici 25 de executivi europeni, Selma Aliye Kavaf, Ministrul turc pentru Femei si Familie participa, la invitatia Forum Invest, la cea mai importanta reuniune a femeilor – lider din Europa Centrala si de Sud-Est”,  scriu Forbes si CNBC.

Forbes o citeaza in material pe Mona Pearl, expert in strategii de expansiune de business, Fondator & COO al companiei de consultanta Beyond a Strategy – SUA si unul dintre invitatii la evenimentul de la Viena, care spune ca “este necesar ca femeile lider contemporane sa devina modelele de urmat”. Mona Pearl, cetatean american de origine romana, conduce de peste 10 ani in Statele Unite ale Americii propria companie de consultanta in strategii de expansiune a business-urilor iar printre companiile pe care le-a consiliat de-a lungul timpului se numara Deutsche Telekom, Rover, Jaguar, Marriott, Hyatt Corp., Fondul Monetar International, Accenture, Michelin, Philip Morris, American Airlines.

Este pentru prima data cand raspund unei initiative romanesti, la Viena, 25 de key-note speakeri – ministri de stat din Austria, Turcia, Macedonia, Bulgaria, Finlanda, femei – antreprenor din Statele Unite ale Americii, Egipt, Regatul Hasemit al Iordaniei, Polonia, Romania, Ungaria si Austria, europarlamentari si reprezentanti ai organismelor internationale care promoveaza antreprenoriatul si leadershipul feminin. 

Forum Invest organizeaza in acest an, pe 7 si 8 aprilie la Viena, a 5-a editie a forumului “LEADER SHE” – o serie de dezbateri complexe legate de noul context economic global, din perspectiva celor mai influenti lideri – femei ai momentului.

Forum Invest isi propune, prin intermediul acestui eveniment, ca prin intreaga sa activitate, sa ridice standardul de reprezentare a Romaniei in lume si sa racordeze comunitatea locala de afaceri si politica la tendintele de modernitate ale lumii contemporane.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *