free download 78 travel guides written by experts

foodpanda.ro: Preparatele din bucătăria sud-americană, mâncarea libaneză și sandwich-urile proaspete cresc puternic în preferințele românilor

Bucătăria sud-americană, mâncarea libaneză și sandwich-urile cu ingrediente proaspete vor defini tendințele culinare ale anului 2018, potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România.

„Urmărim cu atenție preferințele românilor în ceea ce privește bucătăriile internaționale. După ce, în ultimul an, am fost suprinși de creșterea apetitului românilor pentru mâncarea libaneză, o altă tendință pe care o constatăm la clienții noștri este aceea de a comanda mâncare proaspătă, sandwich-uri cu ingrediente cât mai fresh. Anul acesta, ne așteptăm ca preparatele din bucătăria sud-americană, precum burrito, chili con carne sau tortilla, să aibă cea mai puternică urcare în topul preferințelor culinare, fiind o bucătărie răspândită și apreciată la nivel mondial.”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

Conform estimărilor foodpanda, cele mai multe restaurante care vor fi listate pe platformă în 2018 vor avea specific italian, urmate de cele cu preparate din bucătăria americană (burgeri & coaste) și chinezească. Clasamentul este completat de restaurante cu mâncare tradițională românească și de cele cu bucătărie sud-americană, în creștere considerabilă față de anii anteriori.

foodpanda tendinte culinare 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *