free download 78 travel guides written by experts

Foodpanda: Pana la finalul lui 2015, peste 70% din comenzile online de mancare vor fi facute

de pe smartphone

Până la finalul acestui an, peste 70% din totalul comenzilor de mâncare plasate pe Foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de food ordering din România, vor fi generate de aplicația mobilă, disponibilă gratuit pentru telefoanele și tabletele cu sisteme de operare iOS, Android și Windows.

Potrivit informațiilor Foodpanda, în 2014, comenzile plasate prin aplicația mobilă au generat circa 64% din totalul comenzilor de mâncare realizate de români pe platformă, cea mai mare rată din rândul țărilor europene cu prezență Foodpanda.

În prima jumătate a lui 2015, aplicația mobilă a generat peste 55% din totalul comenzilor platformei online, față de 33% în perioada similară a anului trecut, cele mai multe fiind transmise de pe terminale smart cu sistem de operare Android (mai bine de jumătate), urmate de iOS (circa 40%) și Windows (ușor peste 1%).

„Românii apreciază foarte mult mobilitatea, așa că datele înregistrate nu fac altceva decât să ne întărească încrederea în capacitatea acesteia de a ușura viața consumatorului prin simplitate și rapiditate. Obiectivul nostru este ca, până la finalul acestui an, să depășim rata de 70% a comenzilor plasate din aplicație și să ne menținem în fruntea țărilor europene care utilizează tehnologia mobilă”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

Potrivit lui Bălăceanu, Bucureștiul conduce în topul celor mai multe feluri de mâncare comandate de pe smartphone, cu 78% din totalul comenzilor mobile, urmat de Cluj-Napoca, cu 14%, restul orașelor cu prezență Foodpanda generând sub 2% din comenzile mobile.

În ceea ce privește valoarea medie a comenzilor prin aplicație, cea mai mare, de peste 55 lei, este plasată de pe terminale cu sistem de operare iOS, urmată de Android, cu o comandă medie de circa 50 de lei, și Windows, cu 45 de lei.

Foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 450 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu şi Buzău.

Bucuresti, 21.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *