free download 78 travel guides written by experts

„Folk fara varsta” la Colegiul National „Sfantul Sava”

Radio Romania Actualitati, Bucuresti FM si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti organizeaza joi, 24 martie, la Colegiul National „Sfantul Sava”, cea de-a V-a editie „Folk fara varsta”.

In cadrul evenimentului, programat la ora 12.30, va avea loc un spectacol – concurs de creatie si interpretare de muzica folk la care vor putea participa elevii liceului. Premiile la concurs sunt oferite de S.C. Hora Reghin.

Cu aceasta ocazie, elevii vor omagia personalitatea domnului Octavian Rusu, fost profesor de fizica, un sustinator al muzicii folk, trecut brusc si prea devreme in nefiinta.

In partea a doua a programului, membrii juriului, cantautorii Mircea Vintila, Maria Gheorghiu si membri Trupei Tapinarii, vor sustine un recital.

Elevii premiati vor participa la emisiunea Mariei Gheorghiu, „Clubul Bucuresti FM de joi”, in direct, pe postul Bucuresti FM. Fragmente inregistrate de la concertul – concurs vor fi difuzate si in emisiunile muzicale de pe postul Radio Romania Actualitati.

In cele cinci editii de pana acum, „Folk fara varsta” a fost, an de an, oaspetele Colegiului National „Sfantul Sava”, a caror elevi si profesori se dovedesc a fi veritabili sustinatori ai muzicii folk.

Partener media: Jurnalul National.

Realizator: Manuella Popescu.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *