Baby Boom Show 2022
Shadow

Focus Sat TV călătorește în timp și spațiu din Parisul anilor 1900, în Moscova din 1999

Pe 18 octombrie Focus Sat TV va difuza finalul serialului Paris Police 1900, iar din 21 octombrie începe serialul Moscow Noir

Focus Sat TV va difuza ultimele două episoade ale serialului Paris Police 1900, în această seară, de la ora 22:00 și va continua seria de producții Canal+ Création Originale cu titlul Moscow Noir începând de joi, 21 octombrie, ora 21:30.

Paris Police 1900 ajunge la final în această seară și sfârșitul poveștii îl arată pe Șeful Poliției Louis Lepine, un strateg versat, cum încearcă să iasă învingător din lupta cu Jules Guerin, susținătorul mișcării naționaliste și anti-semite. În același timp, Puybaraud, inamicul declarat al lui Lepine, așteptă în culise pentru contextul favorabil, care îl va propulsa în funcția de prefect. La final, amanta fostului președinte, Marguerite Steinheil, este cu gândul la viitor și își joacă ultima carte, îndreptându-și atenția spre Lepine. În acest timp, ambițiosul detectiv Antoine Jouin descoperă că justiția nu este întotdeauna dreaptă. În Parisul unde crimele și păcatele se amestecă cu opulența și puritanismul, o serie de personaje fascinante se intersectează și își unesc forțele pentru a salva Franța dezvăluind astfel o fereastră prin care se arătă o altă epocă.

Moscow Noir Key art

Un alt pasaj se deschide în timp cu Moscow Noir (2018), un serial suedez de 8 episoade, bazat pe antagonismul dintre Rusia și vestul Europei în zorii secolului 21. Un serial noir modern, elegant, de o frumusețe glacială, care urmărește declinul bancherului Tom Blixen (interpretat de Adam Pålsson, cunoscut și din rolul principal din seria Young Wallander) dintr-o viață relaxată și lipsită de griji a unui expatriat bogat în tenebrele morale ale Moscovei din 1999. Un thriller dinamic, intens, profund și plin de subînțelesuri ce dezvăluie locuri și timpuri unice, instantanee ale Rusiei moderne, ale vremurilor extreme și imprevizibile pe care le trăim.

O tranzacție riscantă îl aruncă pe bancherul de investiții suedez Tom Blixen în mijlocul unei bătălii între milionari, oligarhi și armatele lor private. Dușmanii și ucigașii ies la iveală asemenea unor păpuși Matrioșka, iar morții și minciunile se adună în jurul lui Tom. Un ajutor nesperat vine din partea procurorului rus Dmitri Skurov (Georg Nikoloff) priceput în a respecta ordinele fără să devieze de la propria busolă morală. Ajuns să trăiască în ruina vechii sale vieți, Tom este forțat să-și înfrunte în cele din urmă demonii.

Serialul este bazat pe romanul „Dirijorul din St. Petersburg” scris de Camilla Grebe și Paul Leander-Engström și a fost filmat în Lituania, dar include și scurte cadre din Moscova.

Din 21 octombrie, rămâi alături de Focus Sat TV pentru a pătrunde în culisele unui haos postcomunist, unde legea și ordinea sunt arbitrar concepute, cu noul serial Moscow Noir, difuzat în serile de luni și joi, câte două episoade, de la ora 21:30!

Focus Sat TV oferă în exclusivitate seriale europene multipremiate, producții Canal+ Création Originale și este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Încearcă aplicația Focus Sat gratuit 7 zile și vezi oricând serialul Moscow Noir disponibil în biblioteca VOD, alături de alte producții de succes Canal+, precum Paris Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane) sau ZeroZeroZero.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:
Web: www.focussat.ro
Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania.

MOSCOW NOIR

Episodul 1

Tom Blixen este un tânăr angajat ambițios al unei bănci de investiții, Pioneer Capital. Cariera lui este pe ducă, dar, când prietenul său Fredrik îi cere ajutorul pentru vânzarea unor acțiuni la o companie petrolieră desființată, numită Neftnik, Tom vede șansa ca amândoi să câștige. Prima lui încercare de a le vinde se termină cu uciderea cumpărătorului, chiar în fața lui.

Episodul 2

În ciuda morții lui Baranov, Tom încă are nevoie de afacerea Neftnik. El trece la un alt cumpărător, extravagantul om de afaceri Gusev, care ajunge să se prăjească pe propriul său grătar. Între timp Fredrik primește o casetă cu el forțat să omoare un tânăr gangster. Clar, Neftnik e mai mult decât se spune.

Episodul 3

Tom este arestat ca suspect, de către detectivul Skurov, în timp ce Fredrik se duce să-i întâlnească pe șantajiști, pentru a încerca să-i oprească. Slujba lui Tom este amenințată, dar găsește un aliat în Strelka, un membru al consiliului. Skurov îl eliberează cu condiția să lucreze cu el sub acoperire, pe lângă dubiosul gigant al petrolului, RusOil, încercând să afle cine sunt proprietarii din umbră ai Neftnik.

Episodul 4

Ancheta lui Skurov este oprită de sus. Fredrik știe că trebuie să fugă, dar, când Tom aranjează să-i vândă acțiunile către RusOil, un atac cu bombă anulează vânzarea, ucigându-l pe Fredrik și rănindu-l pe Tom. Poliția dă vina pe teroriștii ceceni, dar Skurov și Tom știu că e mai mult de atât. Pioneer vrea să continue afacerea și Skurov are un moment de slăbiciune cu secretara Darya. Tom o vizitează pe Olga, soția lui Fredrik, acasă la familia ei, în pustietatea rusească.

Episodul 5

Tom se îndreaptă către cabana suedeză a lui Fredrik, în căutarea acțiunilor Neftnik, dar este atacat de bărbați înarmați și scapă cu greu. La Stockholm, el merge să-l viziteze pe fratele său Mikel, dar nu poate să se apropie de el. Lui Skurov i se ordonă să-l aresteze pe Tom cu orice preț, dar el nu este de acord. Între timp, Olga constată că nu este în siguranță nici acasă și se întoarce la Moscova pentru a încheia afacerea, o dată pentru totdeauna.

Episodul 6

În timp ce Tom și Skurov se apropie de proprietarii Neftnik, Skurov este șantajat cu fotografiile cu Darya. Tom și șefa sa Rebecka se îndreaptă către RusOil pentru a finaliza afacerea, dar un control al fiscului închide compania. Tom încearcă să le ducă pe Olga și pe fiica ei Ksenia în siguranță și recunoaște față de Olga propriul său trecut teribil. Rebecka îi află secretul și încearcă să-l îndepărteze din Pioneer, dar Strelka o oprește. Skurov se apropie de ucigașul lui Fredrik, dar Olga, furioasă, ia afacerea în propriile mâini și îl răpește pe celebrul dirijor Kruglov.

Episodul 7

Kruglov o ia pe Olga să-l cunoască pe misteriosul proprietar Neftnik, iar ea e la un pas de a fiu ucisă, într-un schimb de focuri. Tom ajunge și o salvează, dar ea trebuie să se ascundă. Rebecka le prezintă șefilor de la Pioneer dovada, dar își dă seama că sunt implicați în afacerea Neftnik. Skurov ia atitudine și sfidează ordinele, în timp ce ucigașii le amenință pe Ksenia și Rebecka. Rebecka supraviețuiește, dar Tom o suspectează că e implicată și ea. El pleacă cu Ksenia, sub protecția lui Strelka. Directorul RusOil , la închisoare, îi dă lui Skurov un indiciu care îl conduce la dirijorul Kruglov și apoi la identitatea criminalului.

Episodul 8

Skurov află că Tom este cu Strelka și pune la punct un plan, împreună cu Rebecka pentru a-l salva pe Tom și a-l doborî pe Strelka. În acest timp, Rebecka câștigă destui bani pentru a ieși din afacere, iar Skurov îl prinde pe șeful lui corupt, Karimov. Strelka scapă, dar cariera sa s-a încheiat. Tom o ia pe Ksenia înapoi acasă și în cele din urmă îl întâlnește pe fratele său, care îl iartă pentru ceea ce a făcut. Skurov îi aduce împreună pe Tom și Olga, care s-a recuperat. Cei doi își reiau legătura, iar Tom o aduce pe Olga la Ksenia. O reuniune fericită, dar cineva îi privește…

Leave a Reply

Your email address will not be published.