Shadow

Focus Sat lansează în 12 iulie propriul canal TV, Focus Sat TV, cu seriale europene multipremiate

BARON NOIR este primul serial difuzat la Focus Sat TV și în premieră națională

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, lansează în 12 iulie propriul canal tv, Focus Sat TV, și își propune să ofere o experiență originală de vizionare cu seriale europene multipremiate, producție Canal+ Création Originale. Cu această ocazie Focus Sat TV dezvăluie pe lângă noul conținut și o nouă identitate vizuală asociată cu un nou brand line: Universul tău original.

Mai mult de jumătate dintre noile titluri de seriale europene care se vor difuza la Focus Sat TV reprezintă premiere exclusive în România precum: Baron Noir, Pros & Cons, Moscow Noir, The Teach și Paris Police 1900.

Primul serial difuzat la Focus Sat TV în 12 iulie este Baron Noir, producție Canal+ Création Originale. Episoadele sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi de elită precum Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis.

Baron Noir

Cum arată o ipotetică luptă de putere inspirată din realitatea politică franceză? Extrem de stilată chiar și atunci când opozanții nu se poartă cu mănuși. Politicianul Philippe Rickwaert (Kad Merad) urmărește să se răzbune pe fostul său amic, devenit între timp inamicul său politic, candidatul prezidențial de stânga Francis Laugier (Niels Arestrup).Acesta din urmă i-a compromis lui Philippe cariera politică pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Pas cu pas, Philippe începe să uneltească alături de Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) un plan extrem de laborios. Actorul Kad Merad, câștigător al unui premiu César, înfățișează un personaj care lasă impresia de sinceritate, dar se dovedește foarte înșelător, care are legătură cu persoane atât din cercurile cele mai înalte ale societății cât și din lumea subterană a infractorilor. Serialul Baron Noir este o adevărată lecție de supraviețuire politică, într-o societate complexă plină de reguli clar stabilite.

Focus Sat TV devine de astăzi un nou canal TV format dintr-un mix de informații și conținut de divertisment premium, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare. Cei care nu sunt clienți, pot testa noul conținut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicația Focus Sat, gratuit timp de 7 zile.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:
Web: www.focussat.ro
Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania.

Descriere episoade Baron Noir – sezonul 1

Ep 1 – Jupiter
Între două tururi de scrutin, primarul localității Dunkirk, Philippe Rickwaert, cel mai bun prieten și consilierul cadidatului socialist, Francis Laugier, află că va avea loc o investigație financiară în cadrul primăriei pe care o conduce, instituție pe care a folosit-o pentru a finanța campania.

Ep 2 – 1932
În timpul alegerilor, Rickwaert descoperă noua strategie a lui Laugier: el și-a trimis consilierul, pe Dorendeu, să comploteze pentru a reduce șansele unui alt candidat din extrema dreaptă.

Ep 3 – Solferino
În urma unor grave probleme de sănătate, prim-secretarul Partidului Socialist demisionează, decizie ce declanșază o luptă intensă pe succesiunea postului. Chiar dacă acest conflict este între Rickwaert și Laugier, Dorendeu se trezește în mijlocul furtunii.

Ep 4 – Albastru
În timp ce Laugier lansează o reformă în educație, Rickwaert decide să se folosească de o mișcare studențească pentru a îi pune bețe în roate. După părerea lui Rickwaert, a trage sforile din spatele unei demonstrații de tineri este drumul către inima politică a țării.

Ep 5 – Grenelle
Rickwaert face toate eforturile posibile pentru a atrage de partea lui liderii opoziției. Începe negocieri cu fostul președinte de extremă dreapta, pentru a susține mișcarea studențească și declanșază unde de șoc în lumea politică.

Ep 6 – Închiderea
Rickwaert face eforturi mari pentru a păstra poziția din Dunkirk și pare că se alătură din nou lui Laugier. Laugier susține Germania în detrimentul Uniunii Europene, în chestiunea sancțiunior pentru deficitul bugetar.

Ep 7 – Fortepiano
În timp ce poziția Franței pare bună în conflictul european, problema de la Dunkirk iese din nou la suprafață și îi obligă pe Laugier și Rickwaert și navigheze prin ape tulburi între diplomație și jocuri murdare.

Ep 8 – Iertare
După ce un document incriminator din cadrul procesului, ajunge pe mâinile presei, Rickwaert va risca orice pentru a-și salva cariera politică…

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

FOCUS SAT TV RO logo

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro.

Despre Baron Noir

Baron Noir, un serial din top Canal+ Création Originale, este un thriller politic semnat de creatorii și scriitorii Eric Benzekri și Jean-Baptiste Delafon (Maison Close) și regizat de Ziad Doueiri (L’Attentat). Sezonul 1 prezintă în 8 episoade saga politicianului francez Philippe Rickwaert (Kad Merad) care caută neobosit și prin orice mijloace răzbunarea, îndreptată către adversarii săi politici. Cariera politică a lui Philippe, deputat și primar al orașului Dunkirk, este pusă în dificultate după ce candidatul de stânga la alegerile prezidențiale, Francis Laugier (Niels Arestrup), decide să îl sacrifice pentru a avea o șansă în cadrul alegerilor. Pas cu pas, Philippe își plănuiește răzbunarea și se aliază cu cel mai de încredere sfătuitor al inamicului său, Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis). Pe cât de sincer, pe atât de înșelător, Philippe are prieteni din toate categoriile sociale, de la polițiști până la cei mai căutați infractori. Viața lui Philippe este un fascinant haos ordonat și o luptă constantă cu inamicii, dar si cu demonii proprii. O adevărată lecție de supraviețuire politică, într-o societate complexă plină de reguli clar stabilite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *