free download 78 travel guides written by experts

Focus: noile oportunitati de finantare in regiunea Dunarii si Bazinul Marii Negre

High Level Stakeholder Forum cu ocazia Zilei Maritime Europene 2012

Cu ocazia celebrarii celei de-a doua editii a Zilei Maritime Europene in Romania, sub auspiciile Comisiei Europene, Reteaua Regionala pentru Inovare Economica si Sociala in Bazinul Marii Negre – Regiunea Dunarii va organiza la Palatul Parlamentului, in data de 17 mai 2012, unicul eveniment la nivel regional de Informare, Networking si Facilitare a finantarilor UE in domeniul inovarii economice si sociale. Reteaua Regionala a fost fondata in urma cu un an, este prezidata onorific de Ambasador Liviu BOTA si a creeat deja un Centru de Excelenta, afiliat la Flagship-ul FuturICT, in scopul de a sprijini racordarea beneficiarilor romani la importante surse de finantare UE si a promova in mod coerent proiectele prioritare ale sectorului de business si mediului academic, in special cu concursul unor prestigioase institutii precum: Ministerul Afacerilor Externe, Academia Romana si ANCS.

Structura reuniunii cuprinde o sesiune de informare, consiliere si networking, destinata sa recomande solutii integrate de tip Social Media si de Knowledge Management (KM) pentru mai buna promovare si accesare a noilor programe de finantare, prin implementarea SUERD (Strategia UE pentru Regiunea Dunarii) si a Sinergiei Marii Negre. Invitati speciali de la Bruxelles, precum si din alte institutii financiare internationale vor face prezentari practice si vor dezbate studii de caz, inclusiv asupra cum trebuie facut lobby-ul institutional adecvat pentru deblocarea fondurilor UE.

In partea a doua a Forumului, reprezentantii principalelor institutii implicate din UE si din Romania vor prezenta instrumentele si oportunitatile actuale de finantare pentru proiectele complexe, dar si pentru sectorul IMM in zona vizata. In paralel, la standurile din incinta, vor fi prezentate proiecte actuale in derulare – ca exemple de bune practici -, va fi organizata o Bursa de Contacte pentru tabilirea a noi parteneriate de lucru si, in final, vor fi decernate Trofeele “Black Sea – Danubian Social & Economic Innovator”. Invitatii la eveniment vor avea posibilitatea, in ziua de 18 mai 2012, sa participe la o vizita de studii si o dezbatere cu principalii operatori economici si reprezentanti ai autoritatilor din Constanta.

Pentru mai multe informatii asupra pachetelor de beneficii si a conditiilor de inscriere, puteti contacta Secretariatul Consortiului Organizatoric la tel./fax: 021.2304997, e-mail: info@houseofeurope.ro sau consulta pagina de internet: www.houseofeurope.ro.

Parteneri media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support – "EU-RO Clearing Funds".

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *