free download 78 travel guides written by experts

FMS “a la francaise”!

Sase luni de libertate de miscare prin FMS "a la francaise"! Acesta este premiul oferit de catre Fleet Management Services in cadrul tombolei "Beaujolais Nouveau", eveniment organizat de Uniunea Francezilor din Strainatate (UFE – Union des Francais de l’Etranger) sambata, 22 noiembrie 2008, si care a reunit peste 500 de participanti la Crowne Plaza Hotel din Bucuresti.

Gratie acestui parteneriat de eveniment intre FMS si UFE, castigatorul marelui premiu al tombolei va beneficia timp de sase luni de dreptul de utilizare a unui Jaguar X-Type 2.2D Classic si de servicii complete de administrare si intretinere oferite de catre Fleet Management Services.

FMS – Fleet Management Services este primul prestator profesionist de servicii de inchiriere auto pe termen lung si administrare de flote auto din Romania, avand din 2007 implementat un sistem de management al calitatii certificat ISO 9001 : 2000 de Bureau Veritas.

FMS are o experienta de mai bine de 10 ani pe piata romaneasca si peste 10.000 de vehicule administrate pana in prezent, acoperind totalitatea teritoriului national prin activitatea propriilor birouri deschise in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *