metalshow

flydubai lanseaza o campanie de reduceri

#flydubaiSale

Compania anunță reduceri de 30% pentru toate destinațiile din rețeaua sa

flydubai anunță astăzi lansarea primei campanii de reduceri la nivelul întregii sale rețele de destinații, oferind clienților care călătoresc în cabinele Business și Economic o reducere de 30% pentru bilete către Dubai și alte destinații din rețea. Oferta este disponibilă până la 20 septembrie, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalul 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016.

Având o flotă de 49 de aeronave moderne, de tip Boeing 737-800 New-Generation, flydubai operează 1.600 de zboruri săptămânal către 90 de destinații din 45 de țări, având o rețea extinsă ce include țările din Golf (Arabia Saudită, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman și Qatar), Orientul Mijlociu, Africa, Caucaz, Asia Centrală, Europa și Asia de Sud.

Poziţionat la granița dintre est și vest, Dubai este un centru important ce reunește diferite culturi; este o oază cosmopolită, un oraș futurist din Deșertul Arabiei, având nenumărate atracții precum renumitele mall-uri, pârtia de schi, safari în deșert și cea mai înaltă clădire din lume, pentru pasionații de călătorii și întreaga familie.

flydubai propune clienților o experiență de călătorie deosebită, asigurând mai multe opțiuni și flexibilitate. Clasa Business a companiei flydubai oferă mai mult confort și o experiență personală plăcută, în timp ce în clasa Economic pasagerii călătoresc la prețuri atractive în condiții foarte bune.

Rezervă până pe 20 septembrie și flydubai îți oferă o reducere de 30% pentru bilete către destinația dorită! Biletele pot fi achiziționate de pe website-ul flydubai (flydubai.com), de la agențiile partenere sau biroul flydubai (031 403 50 45/44). Accesați flydubai.com pentru termeni și condiții.

flydubai operează 4 zboruri pe săptămână pe ruta București – Dubai și 5 începând cu luna noiembrie 2015.

Pentru a vedea orarul de zbor, accesați //www.flydubai.com/en/plan/timetable/.

Despre flydubai:
flydubai, cu sediul în Dubai, este o companie dinamică, în continuă creștere și extindere a rețelei de destinații. Odată cu lansarea operațiunilor în 2009, flydubai
– a dezvoltat o rețea de peste 90 de destinații, dintre care 19 au fost lansate în 2015
– a lansat 67 de noi rute care nu aveau legături directe către Dubai cu o companie
– aeriană din EAU
– a creat o flotă de 49 de aeronave și așteaptă livrarea a peste 100 de aeronave Boeing 737-800 până la finalul lui 2023.

Flexibilitatea și rapiditatea de care a dat dovadă flydubai a asigurat dezvoltarea companiei, în linie cu viziunea Guvernului din Dubai creând un flux turistic constant în țări subreprezentate până în acel moment.

Pentru mai multe informații despre serviciile flydubai, puteți vizita flydubai.com.

Bucuresti, 08.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *