metalshow

“Fly Experience” – adrenalina cu parapanta la Cluj

American Experience şi şcoala de zbor ASPAR oferă fetelor zboruri gratuite cu parapanta

La Cluj, compania numărul 1 în România în domeniul programelor de Work and Travel şi şcoala de pilotaj cu parapanta ASPAR, invită toate doamnele şi domnişoarele la un zbor gratuit cu parapanta. Dacă pe 8 martie vremea nu a ţinut cu parapantistele, acum se anunţă vreme numai bună de zburat.
Pe dealurile Dezmirului, la Aeroclubul Traiana Dârjan, sâmbătă, începând cu ora 10 dimineaţa, sunt aşteptate toate fetele să guste o porţie de adrenalină la înălţime. Piloţii şcolii de zbor ASPAR vor iniţia fetele curajoase în zborul cu parapanta, pilotând în tandem cu acestea. Indiferent de vârstă, fetele vor avea ocazia să facă acest sport extrem gratuit. Prietenii, taţii sau soţii vor trebui să se mulţumească cu privitul şi fotografiatul, fiind un eveniment exclusiv pentru Ele.

“American Experience a susţinut mereu un stil de viaţă nonconformist şi plin de aventură. Noi credem că femeia din ziua de astăzi răspunde mai bine la o doză de adrenalină decât la un ghiocel sau la un Mărţişor” spune Mihai Păun, General Manager American Experience România.

Participantele se vor înscrie automat într-o tombolă ce are ca premiu un bilet de avion în Europa, într-o locaţie aleasă de câştigătoare.

“Cu acest eveniment plin de sport extrem şi adrenalină, dorim să ne întărim relaţia noastră cu tinerii aventurieri şi să oferim un cadou inedit fetelor. Mai mult, vrem să promovăm şi pe plan local o mică parte din spiritul Americii pe care îl poate simţi orice student – aventură, noutate şi emoţii noi” a mai adăugat Mihai Păun.

Partenerii evenimentului vor fi: Aer Travel şi Profi Auto – dealer Toyota www.profiauto.ro

 Cluj, 22.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *