metalshow

Fluke lanseaza instrumentul de aliniere cu laser Fluke 830

Defectele de aliniere ale maşinilor rotative pot duce la risipirea unor sume mari de bani pe an. Noul instrument de aliniere a arborelui cu laser Fluke 830 este instrumentul ideal de testare pentru alinierea cu precizie a arborilor rotativi. Aceasta elimină calculele dificile şi presupunerile asociate cu metodele tradiţionale de aliniere, pentru ca pierderile să fie minime, fără schimburi inutile de piese, timp pierdut cu reparaţiile şi intervalele neplanificate de nefuncţionare.

Este cunoscut faptul că toate echipamentele rotative sunt susceptibile de aliniere incorectă. Dacă utilizaţi în continuare rigle şi indicatori rotativi pentru a vă asigura că echipamentul dumneavoastră rotativ este aliniat corespunzător, este posibil să pierdeţi mii de euro pe an prin costurile necesare pentru înlocuirea lagărelor, ore de reparaţie inutile şi perioade de nefuncţionare, pe lângă uzura pe care o provocaţi maşinii.

Instrumentul cu laser pentru aliniere arbori Fluke 830 este uşor de utilizat, vă oferă răspunsuri rapide, precise, pe baza cărora puteţi acţiona şi care vă ajută să menţineţi fabrica în funcţiune. Atunci când vine vorba de alinierea cu lase a arborilor, datele sunt bune, însă răspunsurile sunt şi mai bune.

Spre deosebire metoda cu rigla sau cu indicatorii rotativi, instrumentul Fluke 830 efectuează calculele complicate pentru aliniere în locul dumeavoastră, ceea ce înseamnă că deţineţi răspunsurile de care aveţi nevoie pentru a alinierea rapidă a maşinii şi punerea rapidă în funcţiune a fabricii sau liniei dumneavoastră de lucru. Interfaţa îmbunătăţită oferă rezultate uşor de înţeles care nu necesită cunoştinţe aprofundate despre aliniere iar ecranul unic cu rezultate„complete care vă indică atât rezultate de cuplare şi corecţii (vertical şi orizontal) face mai uşoară luarea unei măsuri de remediere.

Întrucât perioada de nefuncţionare a maşinii este costisitoare, repetarea testului este crucială. Instrumentul Fluke 830 foloseşte un sistem patentat de aliniere precisă cu un singur laser care oferă rezultate de măsurare precise şi repetabile pentru ca dumneavoastră să fiţi sigur că aţi corectat problemele de aliniere incorectă.

În continuare, vă prezentăm pe scurt principalele caractieristici ale instrumentului de aliniere cu laser Fluke 830:
· Tehnologia de măsurare cu un singur laser înseamnă mai puţine erori provenite de la joc, fapt care generează date mai precise
· Interfaţa ghidată cu utilizatorul şi intuitivă efectuează rapid şi cu uşurinţă alinierea maşinii
· Modul de măsurare cu busolă permite obţinerea de rezultate flexibile, de încredere şi repetabile folosind un înclinometru electronic activat
· Verificarea dinamică a toleranţei maşinii oferă o evaluare continuă a reglărilor de aliniere, astfel încât dumneavoastră să ştiţi când maşina se află în intervalul acceptabil
· Modul unic de extindere efectuează alinierea incorectă brută mărind dimensiunea detectorului laser
· Protecţia datelor vă asigură că datele vă stau la dispoziţie atunci când le doriţi prin capacitatea de salvare şi de reluare.

Bucuresti, 17.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *