Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fluier de start pentru EURO 2012 la TVR

Deschiderea EURO şi primul meci, live la TVR 1, TVR HD şi pe euro2012.tvrinfo.ro, vineri, 8 iunie, începând cu ora 18.00

Din 8 iunie, TVR este gazda celui mai important eveniment fotbalistic al anului: EURO 2012 va putea fi văzut integral la TVR 1, TVR HD, TVR 2, precum şi pe site-ul dedicat competiţiei, euro2012.tvrinfo.ro, care va transmite live toate meciurile. Cele 31 de partide din cadrul Campionatul European de Fotbal din Polonia şi Ucraina, dar şi rezumate, ştiri şi talk-show-uri dedicate acestui eveniment vor putea fi urmărite în perioada 8 iunie – 1 iulie.

EURO 2012 este, de altfel, primul eveniment major difuzat de TVR HD, la o lună de la trecerea de la statutul de canal experimental la unul de sine stătător. TVR HD va transmite live, în simulcast cu TVR 1, meciurile difuzate la ora 21.45, respectiv înregistrările transmise de TVR 2, la miezul nopţii.

Microbiştii vor fi conectaţi la atmosfera EURO 2012 şi online, prin intermediul site-ului euro2012.tvrinfo.ro, care asigură streaming live pentru toate cele 31 de meciuri ale campionatului – program susţinut de Seenow, partenerul TVR pentru transmisiuni în mediul online. De asemenea, aici pot fi accesate ştiri calde despre grupe, echipe sau jucători, programul meciurilor, clasamente, informaţii despre stadioanele unde se joacă meciurile şi despre oraşele unde se desfăşoară EURO 2012, precum şi imagini video din „zona 0” a Europei.

EURO 2012 debutează vineri, 8 iunie, la TVR 1, de la ora 18.00, cu EURO Studio, moderat de Cosmin Cernat. Va urma, la TVR 1 şi TVR HD, transmisia în direct a Festivităţii de deschidere EURO 2012 şi primul meci al campionatului, Polonia – Grecia, în direct de la Varşovia, de la ora 19.00. Comentariul meciului va fi asigurat de Marian Olaianos, aflat în Polonia pe toată durata EURO. Emil Hossu-Longin va comenta pentru telespectatorii TVR partidele de fotbal disputate în Ucraina.

De la Bucureşti, Cosmin Cernat, Tudor Furdui şi Cristian Mîndru vor modera alternativ EURO Studio, dezbateri difuzate în fiecare zi de meci, cu invitaţi care vor analiza fazele importante. Pe toată durata campionatului, telespectatorii TVR 1 vor afla ştiri de la faţa locului urmărind EURO Ştiri, jurnal zilnic, de la ora 14.30.

Partidele se vor juca pe opt stadioane, patru în Polonia (Gdansk, Poznan, Varşovia, Wroclaw) şi patru în Ucraina (Doneţk, Lviv, Kharkiv şi Kiev). Meciul de deschidere va avea loc la Varşovia pe 8 iunie, iar finala pe 1 iulie, la Kiev.

În mod tradiţional, Televiziunea Română transmite cele mai importante competiţii sportive pentru telespectatorii săi. După Campionatul European de Fotbal, următorul mare eveniment care va putea fi văzut la TVR este Olimpiada de la Londra din această vară.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *