free download 78 travel guides written by experts

Florin Ristei, marele castigator al celui de-al treilea sezon X Factor

Finala X Factor, lider de piaţă

După o finală încărcată de emoţie, publicul a decis aseară: marele câştigător X Factor 2013 este Florin Ristei. Tânărul de 26 de ani, din echipa Deliei a demonstrat de-a lungul celor şase luni de X Factor că este un adevărat superstar, are factorul X şi că locul lui este pe scenă. S-a bucurat ca un copil atunci când a primit decizia finală, prăbuşindu-se pe scena super show-ului, imediat după ce a primit cecul în valoare de 120 000 de euro. Şi-a găsit cu greu cuvintele: “Au fost şi momente în care am simţit că nu mai vreau, că nu mai pot, dar în fiecare dimineaţă m-am trezit şi m-am ambiţionat. Le multumesc tuturor, Deliei, lui Dan Bittman, lui Cheloo, dar şi lui Alex Maţaev care a ridicat nivelul competiţiei foarte mult. Dacă nu era el, nu ne ridicam unul pe altul atât de mult. Le mulţumesc românilor care au votat. Am primit cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l am!”.

În marea finală, Florin și-a cucerit definitiv fanii interpretând trei melodii, dintre care una în duet cu mentorul său. Împreună cu frumoasa Delia, Florin a făcut super show pe scena X Factor, convingând încă o dată că poate fi un artist complet, care poate aborda orice gen muzical, lucru pe care a încercat să îl demonstreze în fiecare gală. Dacă la început a fost băiatul sensibil, care le amintea tuturor de hitul trupei Amicii, Florin a arătat apoi că are o personalitate puternică, ridicând sala în picioare cu fiecare melodie pe care a interpretat-o în gale.

Florin Ristei a avut ultimul „cuvânt” de spus în marea finală X Factor, interpretând impecabil melodia „Fairytale”. Românii i-au fost alături minut cu minut, făcându-şi simţită prezenţa nu doar prin numărul de voturi. Finala X Factor s-a impus ca lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban, cu un rating mediu de 7% şi 16.1% cotă de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de principalul competitor, Pro Tv.

Urban all

Channels

Rtg%

Shr%

Rtg(000)

X Factor (20:29-00:59)

Antena 1

7

16.1

733

Pro TV

6.8

15.7

716

În minutul de aur, înregistrat aseară la 22:23, peste 1 115 000 de telespectatori la nivel urban urmăreau finala X Factor, în vreme ce doar 835 000 de telespectatori urmăreau programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.

Minut de aur Urban all

Antena 1

Pro TV

Timebands

Rtg%

Share

Rtg(000)

Rtg%

Share

Rtg(000)

22:23

10.6

20.8

1115

8

15.6

835

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 22 decembrie 2013

Bucuresti, 23.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *