Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Florin Piersic face afaceri in desert

Vezi ce pune la cale îndrăgitul personaj interpretat de Mihai Bendeac, duminică, la În puii mei!

Duminica aceasta, Florin Piersic, interpretat de carismaticul Mihai Bendeac, revine la “În puii mei” cu gânduri mari. Îndrăgitul personaj vrea să se apuce de afaceri şi a găsit deja locaţia perfectă pentru a-şi deschide un magazin de răcoritoare: în deşert! Foarte vorbăreţ din fire, Piersic by Bendeac îşi va aduce însă la exasperare clienţii însetaţi, care vor fi nevoiţi să asculte discursurile sale ample pentru a-şi primi mult doritul pahar cu apă. Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.20, la “În puii mei”. 

În această ediţie, telespectatorii îl vor vedea şi pe Cornel, solistul trupei Vunk într-o parodie muzicală cu un set ieşit din comun. În momentul de musical, Mihai Bendeac şi Cornel ajung la închisoare unde sunt vizitaţi de iubitele lor, Delia Matache şi fetele de la Blaxy Girls.

Tot duminică, Momâie şi Gogâie ajung soli chiar la curtea lui Ştefan cel Mare. Cei doi devin responsabili cu transmiterea mesajelor între Suliman Paşa şi Ştefan cel Mare, ajungând să încurce totul în mod caracteristic. Cât despre Arthur, Maria şi Goethe, comicele personaje merg într-o scurtă vacanţă şi ajung la recepţia unui hotel de munte, echipaţi însă pentru o vacanţă pe litoral. Cei trei aduc la disperare recepţionerul mahmur şi proaspăt căsătorit.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *