free download 78 travel guides written by experts

Florin Piersic a cerut-o in casatorie pe Tuti, mentorul sau spiritual,

o femeie cat o soba de teracota cu unghiile lungi ca niste gheare

Vezi ce alte declaraţii incendiare va mai face actorul într-un interviu buclucaş la “Plasa de stele”

Astăzi, de la 20.15, la “Plasa de stele”, telespectatorii Antena 1 vor afla informaţii de senzaţie din viaţa îndrăgitului actor Florin Piersic. Lucruri nespuse vor fi dezvăluite în premieră într-un interviu buclucaş pus la cale de Viorel Gaiţă. Actorul va povesti despre marele său vis de a juca în echipa naţională de fotbal, despre Ţuţi, prima lui iubită, o femeie cât o sobă de teracotă, pe care actorul a cerut-o în căsătorie, dar şi despre cele 1470 de ceasuri pe care le are acasă. Vezi cum îi vor fi răstălmăcite declaraţiile lui Florin Piersic, astăzi, de la 20.15, într-un interviu buclucaş la “Plasa de stele”.

Rugat să se descrie într-o singură frază, Florin Piersic a afirmat că este un uriaş cu o forţă herculeană şi cu o minte de copil de trei ani. Într-un interviu de senzaţie, actorul va povesti despre abilităţile sale de Don Juan, mărturisind că nu a spus niciodată nu unei femei şi că pentru el, femeia este secretul. Tot în cadrul acestei ediţii “Plasa de stele”, Florin Piersic va povesti şi despre Ţuţi, prima lui iubită, profesorul şi mentorul său spiritual şi artistic, descriind-o drept o femeie solidă, cât o sobă de teracotă, cu unghiile lungi ca nişte gheare. Florin Piersic îşi va reaminti şi de prima lor întâlnire, la ea acasă, într-o încăpere întunecată, luminată doar de o lampă aşezată pe pian. Mai mult, actorul va dezvălui că a cerut-o pe Ţuţi în căsătorie şi că după această primă întâlnire a mai făcut dragoste cu ea de 1340 de ori.

Interviul va continua cu alte declaraţii de senzaţie, la un moment dat, Florin Piersic dându-i sfaturi lui Viorel Gaiţă în materie de femei, explicându-i cum trebuie să fie vrăjite acestea. Actorul îl va trimite pe Viorel Gaiţă la trenul de Cluj pentru a-i da un bileţel unei blonde aflată într-un vagon. Astăzi, Florin Piersic va avea parte şi de o mare surpriză! În timpul interviului, Viorel Gaiţă o va chema alături de el pe una dintre marile admiratoare ale actorului, cu care Florin Piersic ar fi avut o relaţie în tinereţe. Cum va reacţiona acesta şi ce alte declaraţii îi vor fi răstălmăcite, telespectatorii vor afla la “Plasa de stele”, de la ora 20.15.

Bucuresti, 29.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *