free download 78 travel guides written by experts

Florin Grozea Hi-Q: “Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut din dragoste e atat de nebunesc

incat sper din tot sufletul sa nu-l afle nimeni”

Intrebat de Sanziana Negru, Vj-ita de la Music Channel, cum si-a dat seama ca Ioana, actuala sa prietena, este jumatatea lui sau care este cel mai nebunesc lucru pe care l-a facut din dragoste si cand s-a indragostit prima data, Florin de la Hi-Q a declarat:
“Grele intrebari… La un moment dat, nu stiu daca pot sa-ti dau o data, dar cred ca relatia noastra e dinamica si lucrurile nu se intampla cu termene si cu moment fixe. E o chestie care se dezvolta si la un moment dat am simtit ca ea este, stii cum se zice, The One! 

Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut din dragoste e atat de nebunesc incat sper din tot sufletul sa nu-l afle nimeni. Fiind din dragoste trebuie sa stea in cuplu. Nu la televizor sau in direct.

Cand m-am indragostit prima data? Cred ca prin clasa a VI-a sau a VII-a de o colega de clasa, normal. A fost o poveste de dragoste dar ea din pacate nu a aflat niciodata. A fost in capul meu si in jurnalul pe care il tineam in perioada respectiva. Nu am avut niciodata curaj sa ii zic prea multe. Cred ca prin clasa a VII-a spre final ea a aflat ca imi placea de ea si ca as fi vrut sa ii cer prietenia si ca n-am avut curaj.

Urmariti interviul integral numai la Music Channel.

Bucuresti, 25.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *