free download 78 travel guides written by experts

Florin de la Hi-Q, amenintat cu arma

Vezi cum a ajuns cântăreţul în mijlocul unui scandal conjugal!

Florin de la Hi-Q a trecut de curând printr-o situaţie incredibilă, ajungând să fie ameninţat cu arma! Cântăreţul a fost contactat de o femeie de afaceri, aceasta solicitându-i să realizeze o pagină web pentru galeria ei de pictură. Pasionat de domeniu, Florin a decis să dea curs întâlnirii, fără să-i treacă prin gând că va deveni victima unui adevărat scandal conjugal.

Întreaga poveste a pornit de la un telefon pe care gazda lui avea să îl primească. În scurt timp, cântăreţul va descoperi că femeia de afaceri are doi prieteni buni, a căror relaţie trece printr-un impas, ea încercând să îi împace. Nimic straniu până în acest moment, însă lucrurile se vor schimba radical când la uşa femeii de afaceri va bate unul dintre prietenii implicaţi în relaţie, un bărbat foarte gelos.

Dacă iniţial vedeta a fost nevoită doar să asculte povestea de viaţă a bărbatului înşelat, situaţia s-a complicat din ce în ce mai mult când acesta a început să facă o adevărată criză de gelozie. Cântăreţul a trecut prin momente de tensiune maximă, bărbatul devenind foarte agresiv, dându-i ordine şi ameninţându-l cu arma!

Dacă a reuşit să iasă teafăr Florin de la Hi-Q din această situaţie şi cum a evoluat întrega farsă, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *