Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

FlorideLux continuă extinderea la nivel național și deschide o nouă florărie în Constanța

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a deschis o nouă florărie în Constanța. Noul atelier floral FlorideLux se poziționează ca o florărie complet tehnologizată, ce pune la dispoziția clienților săi o diversitate mare de produse pregătite de o echipă de floriști specializați.

FlorideLux
FlorideLux

Potrivit reprezentanților companiei, orașul Constanța s-a situat pe locul doi în topul vânzărilor FlorideLux.ro, în urma analizei comportamentului de consum al clienților florăriei. În ceea ce privește profilul cumpărătorului constănțean, acesta este dispus să cheltuiască în medie 160 RON, preferând buchetele de flori, cupolele cu trandafiri criogenați, animalele din flori tridimensionale, dar și coșurile elegante.

În noua florărie FlorideLux din Constanța, situată pe Bld. Tomis nr. 228, constănțenii vor putea găsi o gamă foarte variată de flori și plante, de la trandafiri criogenați, până la trandafiri de Ecuador, dar și orhidee, iriși, lalele, frezii sau plante exotice și cadouri speciale.

De asemenea, constănțenii vor putea găsi și noua colecție de toamnă, Timeless Elegance, o colecție care pune accent pe simplitate, pe un design floral elegant și care are ca piesă centrală trandafirul. Noutatea colecției este dată de aranjamentele florale cu trandafiri în cutii lungi de 60 cm, decorate cu detalii aurii în relief și capac ce se închide cu magnet.

Printre avantajele pe care FlorideLux le pune la dispoziția clienților din Constanța se numără livrarea rapidă, în aceeași zi a comenzilor pe întreg teritoriul județului, gratuită pentru comenzile mai mari de 159 RON, dar și discount-uri speciale pentru cei care ridică produsele direct din florărie. De asemenea, FlorideLux va lansa abonamentul principal pentru companii, care constă într-un aranjament floral cu livrare săptămânală, la prețul de 59 RON + TVA.

„Piața de floristică din Constanța, cu un potențial de dezvoltare enorm, dar și cererea tot mai crescută a produselor FlorideLux în oraș ne-au determinat să deschidem o nouă florărie prin care să venim în întâmpinarea tuturor cerințelor clienților noștri, fie că vorbim de persoane fizice, fie de companii. Odată cu inaugurarea FlorideLux Constanța aducem un concept nou de florărie, în care îmbinăm tehnologia performantă cu inventivitatea și calitatea aranjamentelor florale pregătite cu iscusință de echipa noastră de floriști artizani”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Investiția în noua locație din Constanța s-a ridicat la 20.000 de euro și a constat în amenajarea florăriei și utilarea ei cu mobilier, echipamente tehnice profesionale și cu o cameră frigorifică care permite păstrarea florilor în condiții optime de temperatură și umiditate. Compania estimează recuperarea investiției în aproximativ doi ani de activitate a florăriei pe piața constănțeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *