Visualfest 2022
Shadow

Flori de câmp și cromatică solară sau mai aproape de natură cu noua colecție de vară de la Floria

Dacă anii trecuți florile exotice au dominat colecțiile de vară, ducându-ne cu gândul la vacanțele pe care nu le-am putut avea, anul acesta Floria.ro ne readuce în mijlocul naturii. Chiar și de la birou sau de pe canapeaua de acasă. Cum? Cu o colecție de peste 100 de buchete în care vedete sunt florile de câmp și culorile ce domină vara.

Nimic nu spune “vară” mai simplu și mai clar decât una dintre cele mai des întâlnite flori pe câmpurile pe lângă care trecem când plecăm în vacanță. Astfel, floarea soarelui se regăsește în multe dintre buchetele de flori ale acestei colecții, alături de elemente care duc cu gândul la sărbătorile verii. De exemplu, în combinație cu solidago, ciulini, lavandă ori spice de grâu designerii Floria.ro au creat buchete ce ne amintesc de Sânziene ori Ziua Iei.

floria colectie vara

Am ales ca inspirație principală estetica buchetelor de flori de câmp: acele buchete cu flori pe care le culegeam în vacanțele din copilărie, din pădure, de pe câmpul de la marginea satului. Apoi, să nu uităm că vacanțele copilăriei însemnau întoarcerea în grădina bunicilor, iar aici am găsit din nou inspirație pentru buchete parfumate. Ne-am dorit astfel să creăm o colecție complexă, care să te ducă cromatic și olfactiv cu gândul la bucurie, relaxare, cei dragi, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Și dacă primăvara grădinile sunt pline de lalele, narcise și liliac, grădinile de vară te hipnotizează cu tufele de hortensie în culori pastelate, cu crinii parfumați și nelipsiții trandafiri. Un adevărat răsfăț pentru simțuri, celebrat în buchetele din colecția de vară a florăriei online. Iar florile dominante ale colecției sunt puse în valoare și mai mult de decorațiuni precum spice de grau, pampas, eryngium, craspedia sau hypericum și ferigă, care te duc cu gândul la drumețiile prin pădure.

Un buchet de flori reprezintă o evadare în natură, chiar și atunci când ești la birou sau acasă, în mijlocul unui oraș aglomerat. Așadar, dacă mai ai de așteptat până la vacanță, un buchet de flori devine “cheia” către un astfel de moment, a mai precizat Marina Popescu.

Colecția de vară a Floria.ro conține 124 de buchete, cu prețuri ce pornesc de la 149 lei și poate fi accesată aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.