free download 78 travel guides written by experts

Flori a parasit aseara competiţia Next Top Model

Peste 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit shootingul fetelor în chip de zeiţe ale anotimpurilor

O nouă jurizare, un nou moment plin de tensiune pentru protagonistele Next Top Model by Cătălin Botezatu. Pe baza fotografiilor făcute în parcul eolian, Cătălin şi colegii săi din juriul Next Top Model au decis ca Flori să plece acasă. Peste 800.000 de telespectatori au urmărit aseară shootingul fetelor în chip de zeiţe ale anotimpurilor.

Un nou moment al jurizării a sosit la Next Top Model. Pe măsura derulării competiţiei, emoţiile cresc în intensitate de la un episod la altul. Fetele aşteaptă cu înfrigurare să îşi descopere fotografiile. Membrii juriului nu le menajează deloc, iar criticile acide se abat peste ele ca un uragan.

“Iulia, ca de obicei sub acel voal transparent se vede o burtică. Flori , foarte frumoasă fotografia şi când spun asta mă refer la cer, la parcul eolian, la culori! Laura eşti foarte frumoasă, dar la 14 ani ai 93 în talie. Dacă o să creşti cu un centimetru în talie în fiecare an, îmi zbor creierii!” a exclamat dezamăgit designerul.

Bote este foarte dezamăgit pentru că, spune el, nu vede în niciuna dintre ele dorinţa de a câştiga. Se comport ca nişte copile, care consideră această competiţie ca un joc amuzant. Cu părere de rău, ultimele două concurente ajunse în pragul eliminării sunt Iulia şi Flori. “Fetelor, îmi sunteţi foarte dragi. Din tot sufletul îmi pare, chiar dacă poate nu mă credeţi, mă doare sufletul că aţi ajuns în acest moment greu.”

Spre surprinderea tuturor, Iulia mai primeşte o şansă. Nimeni nu se aştepta să iasă Flori. Fetele plâng şocate şi se îmbrăţişează de rămas bun. Iuliana pare cea mai afectată de plecarea ei. O dată risipite emoţiile momentului prezentării, toate concurentele uită în genere de conflicte şi se străduiesc de fiecare dată să îşi consoleze cu căldură colega mai puţin norocoasă care părăseşte competiţia.

Peste 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară shootingul inedit, cu frumoasele concurente Next Top Model în chip de zeiţe ale celor patru anotimpuri. Pe mai departe, şapte concurente continuă bătălia pentru cucerirea titulaturii de Next Top Model al României. Cum se vor descurca protagonistele cu tensiunea show-ului şi cu momentele inedite la care vor fi supuse, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1

Analiza este facuta pe targetul all urban

Perioada 10 noiembrie 2011


Bucuresti, 11.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *