Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Floraria online cu cele mai frumoase flori ale prieteniei

E primăvară și fiecare zi linistita reprezinta un pretext sa le aratam mamelor si sotiilor sau iubitelor cat de mult le iubim, oferindu-le flori.

Florile de primavara au o gingasie aparte si o eleganta rafinata, de aceea ele insenineaza chipurile frumoase ale femeilor exasperate de zilele capricioase ale Babelor.

Ca barbatii sa ofere cat mai des flori partenerelor de viata, in acest moment, ei au la dispozitie o florarie online care aduce urmatoarele avantaje clientilor:

– Are in stoc buchete originale, realizate de adevarati maestri din cele mai proaspete si frumoase flori.

– Executa la comanda buchetul dorit de client, din florile preferate ale celei pe care doreste sa o surprinda.

– Floraria mobila duce buchetul la timpul potrivit, uneori in 2 ore de la finalizarea comenzii. Adica daca esti plecat intr-o delegatie de 8 Martie si te gandesti ca sotia, mama, fiicele si sora raman fara flori de la tine si nu este drept, le comanzi si sunt livrate la timp. Persoanele dragi le vor primi la ceasul de sarbatoare la care le asteapta.

– Pe adresa de e-mail, clientul primeste poza realistica a buchetului și floraria online prezentata mai sus lupta sa castige orice client, prin urmare florile vor arata spectaculos si isi vor pastra aspectul mult timp.

– Buchetul este insotit de o felicitare cu un mesaj adresat persoanei pe care o apreciem. Acest gest produce maxima incantare si este 100% gratuit la orice comanda.

In prezent, cele mai dorite flori sunt buchete lalele de o singura culoare sau multicolore.

buchet lalele
sursa foto florariamobila.ro

Numite si florile prieteniei, lalelele sunt flori zvelte si expresive si au capcitatea de a aduce fericirea in orice casa. Cele galbene lumineaza ca soarele, cele rosii vestesc vara plina de parfum, culoare si soare care va veni in curand, cele albe semnifica inocenta.

Se pot alege si delicate lalele roz sau bicolore. Cu buchetul alcatuit din 29 de lalele proaspete de diferite culori am facut multe persoane dragi fericite-fericite. Acest buchet de sezon costa 210 lei si isi merita pretul din plin. Ochii celei care il privesc sunt atrasi de jocul de culori.

Sunt prinse laolalta lalele roz prafuit, galbene, mov si portocalii. Privesti aranjamentul si constati ca poate fi in acelasi timp si o flacara iubirii pline de pasiune, dar si o flacara a prieteniei.

Cu siguranta ca nimeni nu ar uita nici ziua, nici persoana de la care a primit buchetul alcatuit din 101 lalele de aceeasi culoare sau pe cel multicolor, in care se armonizeaza perfect flori violet, galbene, albe, roz si rosii.

Ca sa alegi un buchet de lalele perfect, este suficient sa privesti cu atentie produsele de la categoria buchete lalele si sa nu te grabesti!

Gandeste-te atent la culorile preferate ale celei pentru care le cumperi, la relatia pe care o ai cu ea si alege buchetul potrivit!

Este atat de linistitor sa stii ca poti comanda florile online de la un atelier de incredere si ca buchetul va arata perfect, fiindca toate exemplarele vor fi asezate cu multa dragoste si talent unele langa celelalte, incat sa cumperi flori a devenit ce mai frumoasa activitate!

Articol de Marius S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *