free download 78 travel guides written by experts

FlixBus se extinde în România și lansează noi rute în vestul țării. Care sunt destinațiile

* Rețeaua FlixBus continuă să se extindă în România și lansează noi rute în vestul țării
* Locuitorii din Timișoara vor avea la dispoziție curse directe spre Praga
* Din 11 aprilie, vor fi introduse noi curse directe de noapte spre München, Salzburg și Rosenheim

FlixBus anunță o nouă etapă de extindere a rețelei verzi din România și lansează noi curse din zona de vest a țării spre Praga, Salzburg, Rosenheim și München.

Noile curse încep din 11 aprilie, dar pasageri își pot planifica deja călătoriile în aceste orașe, biletele fiind disponibile.

FlixBus lansează o cursă directă din Timișoara spre Praga

Autocarele verzi vor opera noi curse directe spre capitala Cehiei din Timișoara și Arad. Astfel, pentru Timișoara, Praga devine cea de a treia capitală Europeană cu o conexiune FlixBus directă alături de Viena și Budapesta. Pasagerii din regiunea de vest a țării vor avea la dispoziție 5 curse pe săptămână pentru a călători direct spre Praga.

O nouă cursă de noapte spre München pentru locuitorii din vestul țării

Tot din 11 aprilie, operatorul cu cea mai mare rețea de autocare pe distanțe lungi din Europa va introduce o cursă de noapte directă spre München. Cursa va fi disponibilă pentru locuitorii din Lugoj, Arad și Timișoara.

FlixBus operează deja o cursă spre München cu plecare din București. Acum, și mai mulți pasageri români vor putea călători direct spre Austria și Germania. Autocarele FlixBus vor opera 5 curse directe din vestul țării spre Salzburg, Rosenheim și München, săptămânal.

Din Arad se poate călători direct cu autocarele FlixBus spre orașe din Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg), Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi), Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht), Franța (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia) și Italia (Milano, Veneția sau Genova).

Mai multe călătorii accesibile și sustenabile în România

FlixBus oferă conexiuni directe din București spre 15 țări din Europa. Obiectul principal al operatorului de transport de distanțe lungi este să conecteze cât mai multe regiuni mici și mijlocii la rețeaua europeană. Introducerea unor noi curse directe este încă un pas important pentru a oferi gamă mai largă de călătorii accesibile și sustenabile unui număr cât mai mare de pasageri români.

„Suntem încântați să lansăm rute noi FlixBus din vestul României. Anul trecut, în sezonul de vară, Austria și Germania s-au numărat printre destinațiile favorite ale românilor. Extinderea rețelei FlixBus reflectă interesul crescut al pasagerilor pentru a aceste destinații”, a declarat Laszlo Arany, Managing Director Regional FlixBus.

Biletele pentru noile curse se pot achiziționa de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *