bucharest tech week 2021

Flexibilitate Siveco

SIVECO Business Analyzer este un Sistem Informatic de Management (SIM) flexibil şi de înaltă performanţă

 Pe o piaţa din ce in ce mai dinamică şi mai competitivă, este tot mai evidentă importanţa rezultatelor finale, a rapoartelor şi analizelor pentru fundamentarea deciziilor manageriale cu impact pozitiv pe termen lung.

Managerii au nevoie de suport informaţional care să-i sprijine în procesul decizional, soluţii de business care să le faciliteze o reacţie rapidă şi eficientă în luarea deciziilor.

Abordarea de tip Business Intelligence grupează sub aceeaşi umbrelă instrumente din domeniul afacerii şi al informaticii, utilizate în vederea transformării datelor în informaţii, a informaţiilor în decizii şi a deciziilor în acţiuni asigurând o punte de legatură între definirea unei strategii şi execuţia ei. Implementarea unei astfel de soluţii propune o restructurare de fond a afacerii prin tranziţia de la automatizarea şi monitorizarea activităţilor la cea a proceselor, prin trecerea de la o abordare fragmentară la o abordare ca un întreg (end-to-end) şi prin imbunătăţirea procesului de analiză.

Recenta participare a SIVECO România SA la conferinţa SolePAD de la Constanţa, a oferit participanţilor la eveniment posibilitatea de a afla de la reprezentanţii companiei ultimele noutăţi în materie de sisteme informatice integrate – suport pentru abordări de tip Business Intelligece.

SIVECO România oferă  soluţii specializate de business intelligence (BI) integrate în cadrul unor sisteme de tip EAS. Astfel, soluţiile BI pot fi achiziţionate separat sau integrate în sistem în momentul în care afacerea este pregătită pentru instrumente de analiză puternice şi fiabile.

Un astfel de produs ce poate fi implementat separat sau ca parte dintr-un sistem informatic integrat este SIVECO Business Analyzer, instrument de suport decizional care prin instrumentele de analiză pe care le oferă facilitează managerilor identificarea tendinţelor importante ale pieţei în vederea planificării propriei politici, sprijină procesul decizional în activităţile de planificare, urmărire, control, previziune şi prognoza, oferă suport informaţional pentru adoptarea de strategii pentru controlul costurilor şi identificarea de surse de sporire a profitului.

SIVECO Business Analyzer este un Sistem Informatic de Management (SIM) flexibil şi de înaltă performanţă, care monitorizează şi corelează toate nivelurile activităţii companiei, permiţând o prelucrare analitică şi sintetică a datelor în timp real. De asemenea, prin intermediul scenariilor "what if?" produsul oferă posibilitatea previzionării şi prevenirii unor situaţii viitoare posibile.

"Soluţiile de tip Business Intelligence sunt necesare oricărei companii care îşi doreşte o restructurare de fond, cu risc minim şi eficienţă maximă, în vederea asigurării supravieţuirii sau a funcţionarii cu succes într-un mediu aflat în schimbare continuă. Este utilă şi necesară şi după realizarea restructurării de fond pentru a asigura îmbunătăţirea continuă a performanţelor proprii. Companiile care doresc sa rămână competitive şi după anul 2007, trebuie sa conştientizeze beneficiile pe care un asemenea instrument le poate aduce"  declară Nicolae Fildan, responsabil comercial pentru zona Constanţa din partea SIVECO România.
 
Despre SIVECO România

Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între actionarii SIVECO România se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO România detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT.  Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health.

În decursul celor 14 ani de existenta, SIVECO România si-a dobândit o solida reputatie pe piata internationala, produsele sale fiind utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari care se alatura celor 450 de beneficiari interni. De asemenea, compania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore care implica dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

SIVECO România a implementat cu succes proiecte de eGovernment în cadrul unor institutii publice importante – Ministerul Educatiei si Cercetarii din România, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe , Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Autoritatea Nationala a Vamilor – si a oferit solutii performante unor companii private de referinta – PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.

SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza si are incheiate parteneriate solide cu cele mai mari companii de software (Oracle Certified Partner, Microsoft Certified Partner) si hardware (IBM Business Partner, HP Sales and Service Partner) din lume.

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP)si  internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies  Advisory Group -ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact si  WEF Transparency.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând //siveco.ro/.

Bucuresti, 3.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *