free download 78 travel guides written by experts

Flavius Hosu, fost concurent Next Star, tobosar al trupei Phoenix

„Next Star” a adus pe scenă cei mai talentaţi copii din România. Copiii extraordinari ai românilor, cum adoră Dan Negru să spună, dovedesc, într-adevăr, că sunt adevărate comori de talent, dovadă fiind performanţele lor în urma concursului.

După ce Elena Hasna a reuşit să adune milioane de vizualizări pe Youtube şi să fie cunoscută în Franţa, Flavius Hosu, concurentul în vârstă de 13 ani, a demonstrat că este un copil extraordinar şi a reuşit să devină noul toboşar al trupei Phoenix: „Am fost invitat de Nicu Covaci la un concert în Bucureşti, pentru care am învăţat 27 de piese în două săptămâni. De asemenea, am mai fost alături de ei într-un concert la Mamaia la care trebuia să cânt două piese, dar până la urmă am stat pe scenă alături de ei tot concertul”, povesteşte Flavius. Mai mult decât atât, puştiul a acompaniat trupa şi la piesele pe care publicul le-a cerut şi pe care Flavius nu le ştia. Cu toate acestea, spre surprinderea lui Nicu Covaci, concurentul „Next Star” a făcut faţă cu brio provocării.

Ideea lui Nicu Covaci a fost să întinerească trupa Phoenix şi să formeze un grup cu tineri care să urmeze legendara trupă, dar văzând talentul impresionant, pasiunea şi dăruirea cu care Flavius a cântat alături de ei, decizia de a deveni noul membru al trupei Phoenix nu a întârziat să apară: „Nu-mi venea să cred când mi-au zis că voi fi colegul lor, mai ales că ei sunt o legendă. Nici nu am îndrăznit să visez vreodată că voi ajunge toboşar titular în trupa Phoenix”, mărturiseşte Flavius.

Puştiul a mai avut experienţe extraordinare, una dintre ele fiind prezenţa sa pe scenă alături de Dave Evans, primul solist AC/DC, dar şi de trupa The R.O.C.K.

Caravana „Next Star” va porni în curând la drum în căutarea celor mai talentaţi copii din România, pentru cel de-al patrulea sezon. Prima oprire va fi în zona Moldovei în următoarele oraşe:
SÂMBĂTĂ, 21 IUNIE 2014 – PALATUL COPIILOR BUZĂU, DE LA ORA 11.00;
DUMINICĂ, 22 IUNIE 2014 – PALATUL COPIILOR BACĂU, DE LA ORA 10.00;
LUNI, 23 IUNIE 2014 – PALATUL COPIILOR IAŞI, DE LA ORA 10.00;
MARŢI, 24 IUNIE 2014 – PALATUL COPIILOR SUCEAVA, DE LA ORA 10.00;
MIERCURI, 25 IUNIE 2014 – PALATUL COPIILOR PIATRA NEAMŢ, DE LA ORA 10.00;
JOI, 26 IUNIE 2014 – PALATUL COPIILOR SFÂNTU GHEORGHE, DE LA ORA 10.00.

Bucuresti, 18.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *