bucharest tech week 2021

Flamingo si Hyundai

Din această săptămână, Flamingo anunţă introducerea în portofoliu a unui nou brand din categoria  Digital  Display : HYUNDAI IMAGEQUEST.

Flamingo vine în întâmpinarea clienţilor cu o gamă de produse HYUNDAI completă,  la cele mai bune preţuri.  Monitoare CRT, monitoare LCD cu diagonale cuprinse între 17" şi 19",  televizoare LCD cu diagonale între 26" si 32",  televizoare PLASMA cu diagonale între 42" şi 50" sunt acum disponibile în reţeaua de magazine Flamingo şi Future Shop. Toate produsele HYUNDAI prezintă cele mai bune specificaţii tehnice, sunt însoţite de cele mai noi tehnologii din domeniul Digital Display, de certificări TCO 99 si TCO03 şi vin într-o  gamă variată pentru toate categoriile de clienţi ( office, jucători pasionaţi, high-end).

 Vă prezentăm câteva repere semnificative din gama de produse HYUNDAI – ImageQuest:

Monitorul LCD Hyundai N71S este monitorul entry level ideal pentru biroul dvs, dar şi pentru jocurile de acasă. Aduce tehnologii unice din domeniul Digital Display, un design impunător şi un raport preţ perfomanţă optim. Imaginile clare, strălucitoare, un timp de răspuns de numai 8ms pentru eliminarea efectului "ghosting" fac ca acest monitor să fie  îndrăgit de toţi pasionaţii de jocuri pe PC.

Monitorul LCD Hyundai Q70U este monitorul  din clasa  high-end pentru birou, care îndeplineşte cele mai exigente cerinţe calitative şi ergonomice. Are ecran LCD A-Si TFT Active Matrix, contrast deosebit de 700:1 şi un timp de răspuns de numai 3 ms. Conectivitatea analogică şi digitală (DVI), hub USB,  calibrarea culorilor prin  Image Tune Software  sunt câteva caracteristici ce evidenţiază acest monitor LCD deosebit.

Televizorul LCD Q321 VUON – HighDefinition Ready, SRS True Surround, FIT Engine, contrast 1000:1 şi un timp de răspuns de 8ms sunt câteva dintre specificaţiile tehnice de top ale televizorului LCD Hyunday VUON Q321 , la care se adaugă  posibilitatea redare Picture in Picture ( 2 tunere TV integrate), scanare digitala pentru redare imagini clare şi strălucitoare, 16.7 milioane de culori. Cu acest televizor îţi poţi transforma apartamentul într-un veritabil cinematograf !

HYUNDAI ImageQuest a pornit ca producător şi distribuitor specializat de monitoare PC după desprinderea de Hynix Semiconductor (cunoscută  anterior ca Hyundai Electronics Ind. Co. Ltd.) în 2000. Începând cu această dată, Hyundai Image Quest a devenit o companie de soluţii de afişaj independentă cu patru filiale de vânzare externe. Fabricile sale produc o gamă completă de produse de afişaj digital care include monitoare, PDP ( Plasma Display  Panel  = panou de afişaj cu plasmă ) şi televizoare LCD echipate cu tehnologie de ultimă generaţie.

În 2004, Hyundai ImageQuest a realizat vânzări de  500 milioane de dolari cu o singură gamă de produse de afişaj şi s-a situat pe poziţia secundă între companiile listate la KOSDAQ. În plus, Hyundai ImageQuest a primit premiul guvernului  ("Government Export Award") pentru exportul anual de 300 de milioane pe pieţele externe. Hyundai ImageQuest a înregistrat o creştere continuă de-a lungul anilor şi îşi va păstra activitatea axată spre viitor.

Despre Grupul Flamingo Internaţional

Flamingo Internaţional este societatea mamă pentru Grupul Flamingo, liderul pieţei de IT&C din România. Compania deţine o reţea de peste 100 de magazine IT şi electronică de consum în România, Bulgaria şi Serbia, sub brandurile Flamingo şi Future Shop, având o suprafaţă totală de vânzare de circa 14.000 mp. Strategia de dezvoltare a activităţii de retail Flamingo urmează trei direcţii majore: dezvoltarea unei reţele de retail formată din magazine de mici dimensiuni dedicate comercializării de aparatură IT şi electronică mobilă, continuarea dezvoltării reţelei actuale de magazine prin deschiderea unor noi locaţii precum şi modernizarea şi extinderea celor existente şi dezvoltarea unei reţele de magazine de mare suprafaţă în care să fie comercializată, în afară de produsele IT, o gamă largă de produse electronice şi electrocasnice. Cifra de afaceri a Flamingo Internaţional estimată pentru anul 2005 este de peste 80 de milioane de euro. Situaţiile financiare ale Flamingo sunt auditate de PricewaterhouseCoopers.

Bucuresti, 6.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *