free download 78 travel guides written by experts

Flamingo International se pregateste pentru sezonul de varf

prin lansarea celei mai noi versiuni a consolei
Sony PlayStation 3

După succesul înregistrat de comercializarea consolelor PS2 şi PS3,  Flamingo International lansează cea mai recentă versiune a consolei Sony PlayStation 3 
în magazinele Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World

Luna aceasta Flamingo International, unul dintre principalii jucători pe piaţa retailului de electronice, electrocasnice şi IT&C din România lansează cea mai nouă versiune a consolei Sony PlayStation 3. Tehnologia va fi lansată în România simultan cu lansarea acesteia pe pieţele din Europa, Africa şi Australia. Noua versiune a PS3 are o capacitate de stocare de 40 GB şi este mult mai accesibilă, putând fi  achiziţionată la preţul de doar 1.299 RON în reţeaua magazinelor Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World. PS3.

Cea mai dorită consolă de joc vine pe piaţa din România după succesul înregistrat pentru prima versiune PS3, lansată în luna martie 2007. La doar 2 luni de la introducerea acesteia în reţeaua magazinelor Flamingo International, retailerul raportase deja 400 de console vândute, un volum care a depăşit estimările iniţiale pentru 2007.

Această consolă de joc va crea un nou univers de experienţe interactive multimedia de înaltă definiţie, permiţând gamerilor să experimenteze un mod de joc apropiat de realitate, să vizioneze filme la standardul High Definition şi să stocheze, muzică, jocuri şi alte materiale într-un singur loc, folosind hard discul integrat PS3.

„Introducerea pe piaţa locală celei mai noi versiuni a consolei PS3 va completa succesul obţinut de Flamingo International prin comercializarea versiunilor anterioare (PS2 şi PS3), pentru care am înregistrat vânzări care au depăşit estimările iniţiale. Acest fapt demonstrează că utilizatorii români au o reacţie pozitivă pentru astfel de achiziţii, ceea ce ne determină să credem că vom obţine rezultate foarte bune şi pentru acest model. Ne aşteptăm ca pasionaţii de gaming să primească foarte bine noua versiune a consolei PS3, disponibilă în magazinele Flanco Word, Flanco şi Flamingo Computers, la un preţ mult mai accesibil” a declarat Jiri Rizek CEO Flamingo Group.

Consola Sony PlayStation 3, lansată la sfârşitul lunii martie 2007 a generat  în doar câteva zile vânzări de peste 1,6 milioane de unităţi la nivel european şi 5,5 milioane de unităţi la nivel mondial. 

În 2006, piaţa jocurilor video a fost estimată la o valoarea de 28,5 miliarde de dolari, aflându-se într-o creştere continuă.

Bucuresti, 15.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *