free download 78 travel guides written by experts

Flamingo International investeste 450.000 euro in dezvoltarea retelelor

Flamingo Computers şi Flanco în provincie

Flamingo Internațional, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piața de electronice, electrocasnice și IT&C va deschide două noi locaţii, în Ploieşti şi Iaşi

Flamingo Internațional, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața  de electronice, electrocasnice și IT&C din România, continuă dezvoltarea reţelelor Flanco şi Flamingo Computers în provincie in paralel cu programul de extindere al reţelei Flanco World, prin deschiderea unei locaţii Flanco în Ploieşti şi unui magazin Flamingo Computers în Iaşi. Cele două noi magazine vor fi inaugurate în aceeaşi zi, 24 septembrie şi beneficiază de o investiţie totală de peste 450.000 euro. Prin aceste două inaugurări, Flamingo International susţine dezvoltarea retailului de electronice, electrocasnice si IT&C în provincie.

“Deschiderea de magazine Flamingo Computers şi Flanco va continua în paralel cu dezvoltarea intensivă a reţelei Flanco World. Specificul magazinelor este dat de caracteristicile fiecărei locaţii alese. Dacă pentru Ploieşti am ales să folosim conceptul Flanco, în Iaşi cea mai potrivită alegere a fost Flamingo Computers, tocmai datorită orientării acestui tip de magazin către zona de IT&C şi Home Entertainment”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo Internațional.

Noul magazin Flanco din Ploieşti are o suprafaţă de 650 mp şi a necesitat o investiţie de aproximativ 300.000 euro. Locaţia noii locaţii operate de către Flamingo International va fi DN1, Km. 6 şi va fi situat în cadrul galeriei comerciale Carrefour Ploieşti.

Magazinul Flamingo Computers din Iaşi are o suprafaţă de 200 mp şi este rezultatul unei investiţii de 150.000 euro, fiind situat in complexul comercial Era Park Carrefour. Noua locaţie Flamingo Computers confirmă interesul retailer-ului pentru dezvoltarea lanţului specializat în retail IT&C şi Home Entertainment.

Bucuresti, 24.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *