free download 78 travel guides written by experts

Flamingo International investeste 400.000 euro în Flanco World Braila

Grupul Flamingo International deschide al treilea magazin Flanco World din această lună, consolidându-și astfel rețeaua de magazine pentru 2009

Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi retaileri de produse electronice, electrocasnice şi IT&C de pe piaţa românească, își consolidează poziția în sud-estul țării prin deschiderea unui nou magazin din lanțul Flanco World în Carrefour Armonia Brăila, pe 26 noiembrie.

Magazinul Flanco World Brăila are o suprafață de 1.000 mp și a necesitat o investiție totală de aproximativ 400.000 euro, iar deschiderea sa face parte din strategia de extindere a rețelelor de retail aflate în portofoliul Flamingo International. La începutul lunii noiembrie, oficialii Flamingo International anunțau că doresc să deschidă șapte noi magazine Flanco World până la sfârșitul acestui an. Prin extinderea Flanco World și Flamingo Computers concept store, Grupul Flamingo își dezvoltă o rețea stabilă de magazine cu acoperire în întreaga țară – ca bază pentru un an 2009 dificil pentru piața de retail.

”După deschiderea a două magazine Flanco World – unul în Sibiu și celălalt în Călărași – ne continuăm politica de extindere a rețelelor noastre de magazine, orientându-ne către spații comerciale mari, plasate în zone cu vizibilitate și notorietate pentru consumatori: parcuri de retail care garantează accesul consumatorilor la produsele noastre. Totodată, momentul deschiderii acestor magazine este extrem de prielnic atât pentru noi, cât și pentru consumatori, cărora le putem oferi cele mai noi produse și alternative de cadouri pentru apropiatele sărbători de iarnă”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Noua unitate Flanco World își va întâmpina clienții pe 26 noiembrie, cu cele mai noi produse de pe piața românească de electronice, electrocasnice şi IT&C, la prețuri accesibile, dar și cu oferte speciale adaptate nevoilor clienților din această perioadă.

Bucuresti, 25.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *