free download 78 travel guides written by experts

Flamingo International deschide un nou magazin Flanco în Suceava

Prin deschiderea noului magazin Flanco în Suceava, Flamingo International îşi consolidează poziţia în regiunea Moldovei

Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa de electronice, electrocasnice şi IT&C, anunţă ianugurarea unui nou magazin Flanco în oraşul Suceava. Noul magazin va avea o suprafaţă comercială de 400 m² şi a necesitat o investiţie de 350.000 euro, fiind deschis cumpărătorilor începând cu data de 17 aprilie 2008.  

Aşa cum au anunţat oficialii grupului, deschiderea unui nou magazin Flanco face parte din strategia principală de business a retailer-ului, aceea de a îşi consolida operaţiunile derulate pe piaţa locală şi de a extinde reţeaua de magazine Flanco în cele mai importante zone comerciale la nivel naţional.

„Decizia de a deschide un magazin Flanco în oraşul Suceava este bazată pe strategia Flamingo International, făcută publică încă de la începutul anului, aceea de a extinde suprafaţa de retail şi de a acoperi prin magazine cu suprafeţe mari şi cu o largă varietate de produse atât oraşele de dimensiuni mari cât şi cele medii din toate regiunile ţării,” declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

La ora actuală, Grupul Flamingo International deţine 127 de magazine dintre care 75 sunt magazinele reţelei Flanco, prezente în toate regiunile ţării.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *