metalshow

Flamingo International a vandut peste 1.000 de console

Sony PlayStation 3 în şapte luni

Prin rezultatele înregistrate pe acest segment, Grupul Flamingo International şi-a depăşit deja estimările referitoare la vânzările până la sfârşitul anului pe acest produs, aşteptându-se la o creştere a cererilor pentru PlayStation 3 în perioada sărbătorilor de iarnă   

La doar şapte luni de la momentul lansării oficiale a consolei Sony PlayStation 3 pe piaţa din România, Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi retaileri de electronice, electrocasnice şi produse IT&C a înregistrat vânzări de peste 1.000 de unităţi ale consolei în reţelele magazinelor Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World. Rezultatele înregistrate pe acest segment au depăşit estimările retailer-ului de 1.000 de unităţi vândute în 2007, reprezentanţii Flamingo International aşteptându-se la o creştere a numărului de solicitări pentru consolele PlayStation 3 în sezonul de vârf.

Consolele Sony PlayStation 3 au fost primite foarte bine de către pasionaţii de gaming din România, dovadă fiind faptul că anul acesta volumul vânzărilor înregistrate pentru această versiune în România se vor situa la aproximativ 3.000 de unităţi, conform estimărilor Flamingo International.

„Încă din momentul lansării consolei Sony PlayStation 3 pe piaţa locală, Grupul Flamingo International a mizat pe succesul acestui model în rândul gamerilor din România, având în vedere interesul tot mai mare manifestat pentru consolele de jocuri. Dacă iniţial ne aşteptam să vindem 1.000 de unităţi pentru întregul an 2007, ceea ce reprezenta un obiectiv ambiţios, la doar şapte luni de la momentul lansării am depăşit deja acest target şi ne aşteptăm ca în perioada sărbătorilor de iarnă numărul solicitărilor pentru consolele PlayStation 3 să crească,” declară Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

Luna aceasta Flamingo International a lansat în reţeaua magazinelor Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World cea mai nouă versiune a consolei Sony PlayStation 3, cu o capacitate de stocare de 40 GB, la un preţ mult mai accesibil, de doar 1.299 RON. 

Conform estimărilor Grupului Flamingo International, piaţa locală de console de jocuri se află într-o continuă dezvoltare, fiind de aşteptat să atingă valoarea de 7 milioane euro la finalul anului 2007, ceea ce reprezintă o creştere de  aproximativ 70% comparativ cu 2006. Consolele comercializate sub brandul Sony deţin o cotă de aproximativ 80% din volumul total de console de gaming vândute pe piaţa din România. 

În momentul actual se estimează că în România sunt aproximativ 100.000 de utilizatori de console de gaming, aceştia reprezentând în acelaşi timp o piaţă potenţială pentru jocuri dedicate acestor gadgeturi.

Bucuresti, 29.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *