Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Flamingo Computers sustine lupta impotriva consumului de droguri

Retailerul de electronice şi produse IT&C este partener al Salvaţi Copiii România la organizarea, prin intermediul tinerilor voluntari, a celei mai mari campanii de informare de pe litoralul românesc cu privire la consumul de droguri

Flamingo Computers participă în perioada 23 iulie – 16 august 2007 la cea mai amplă campanie de informare cu privire la consumul de droguri, organizată pe litoralul românesc. Împreună cu Flamingo Computers, organizaţia Salvaţi Copiii România va începe o campanie de informare în rândul tinerilor cu privire la riscurile şi efectele consumului de droguri. În încercarea de a stopa fenomenul, 54 de tineri voluntari ai asociaţiei vor purta discuţii pe litoralul Mării Negre despre consumul de droguri în diferite staţiuni precum Costineşti, Mangalia, 2 Mai sau Vama Veche.

Aflată deja la cea de-a treia ediţie, campania “Marea, singura noastră dependenţă” îşi propune creşterea gradului de informare şi conştientizare a tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 25 ani asupra efectelor negative – atât pe termen scurt cât şi pe termen lung – ale consumului de droguri legale şi ilegale şi promovarea unor modalităţi sănătoase de petrecere a timpului liber.

Flamingo Computers va susţine evenimentul pe toată perioada desfăşurării acestuia. “Flamingo Computers a fost mereu la curent cu problemele majore cu care se confruntă tinerii din România, iar consumul de droguri este una dintre cele mai mari la ora actuală. Ne propunem ca prin astfel de acţiuni să contribuim rezolvarea unor situaţii de amploare care pot afecta societatea” a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Conform cercetării realizate de Salvaţi Copiii România “Consumul de droguri în rândul tinerilor din România” în 2005 afecta 4% dintre tineri. Procentul celor care au încercat vreodată un drog ilegal este de 3,3% la persoanele cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani şi de 10,9% la cei cu vârste cuprinse între 19-22 ani.

Bucuresti, 2.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *