free download 78 travel guides written by experts

Fiul lui Julio Iglesias, Rodrigo Iglesias a mostenit talentul tatalui

si are toate calitatile unui mare artist

Rodrigo Iglesias: “Cel mai mare vis al meu este sa fiu artist, ca tata si ca fratele meu, Enrique. As fi incantat sa ma dedic muzicii pentru tot restul vietii. Aspir sa fiu urmatoarea generatie IGLESIAS!”

Julio Iglesias, cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor sustine anual peste 60 de concerte pe cele mai mari scene ale lumii, iar romanii sunt unii dintre spectatorii privilegiati sa il asculte live si in luna iulie a acestui an. Programul artistului, destul de incarcat, nu il impiedica totusi sa mentina o legatura permanenta cu familia, iar in timpul ramas se retrage acasa pentru a-si petrece momentele de relaxare alaturi de sotia sa si de copii.

Desi, cariera nu ii ofera posibilitatea sa se implice personal in educatia si formarea copiilor sai, Julio Iglesias este la curent cu tot ceea ce fac acestia. Chiar in aceasta perioada, artistul si-a indreptat atentia asupra fiului sau, Rodrigo, pe care il sustine in a-si indeplini un mare vis. Se pare ca acesta i-a mostenit talentul si aspira sa fie succesorul tatalui sau.

Intr-un interviu acordat exclusiv celei mai citite publicatii spaniole (Revista ¡Hola!), Rodrigo Iglesias, in varsta de 15 ani a marturisit ca este fascinat de lumea muzicii si ca este pregatit sa-i urmeze pasii tatalui sau pentru a-si construi o cariera de artist solida. Rodrigo Iglesias Rijnsburger este al doilea copil al lui Julio Iglesias si al actualei sale sotii, Miranda Rijnsburger. Limba sa materna este olandeza, iar cea paterna este spaniola, cea mai internationala limba din lume, daca putem spune asa, o spaniola pe care o vorbeste cu diferite accente si care se si canta peste tot in lume, in mare parte datorita vocii inconfundabile a lui Julio Iglesias.

A fost intotdeauna un copil afectuos si bland, protector cu surorile lui gemene, Victoria si Cristina, tovaras de joaca al fretelui sau mai mare, Miguel (17 ani), atent cu Guillermo, fratele mai mic, in varsta de 7 ani, iar acum, dintr-o data, il vedem transformat intr-un tanar cu propria personalitate, care stie foarte clar ce vrea si e dispus sa lupte pentru a-si indeplini visurile. Intotdeauna a fost sensibil, vesel, generos si un bun prieten.

Rodrigo Iglesias:
“Apreciez tot ce am, pentru ca stiu ca sunt multi oameni in lume mult mai putin privilegiati si fiindca imi dau seama ca trebuie sa muncesti mult, pentru a reusi in viata.”

“Admir toate reusitele tatalui meu, de-a lungul vietii. A fost un mare sportiv si este un foarte bun cantaret. Ceea ce mi se pare fascinant, in ceea ce-l priveste, e ca reuseste si astazi sa umple stadioane, la concerte. Este, intr-adevar, un motiv de mandrie.”

“Dintre tarile pe care le-am vizitat, cel mai mult m-a impresionat Olanda. Am fost tare bucuros sa cunosc tara mamei mele.”

“Imi place foarte mult fotbalul si tin cu Real Madrid, ca tata.”

In luna iulie, il vom revedea pe Julio Iglesias in show-uri diferite fata de cele prezentate in anii anteriori. Pe parcursul celor doua ore, spectatorii vor putea reasculta cele mai cunoscute melodii din repertoriul artistului, si nu vor lipsi: „Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” ,„El Amor” sau „Aqua dulce, aqua sala”.

Bucuresti, 19.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *