Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fiul actorului Ion Caramitru, premiat in cadrul editiei aniversare

a Galei BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de TOP

Revista BUSINESS Magazin a marcat aseara startul campaniei de aniversare a 5 ani de la lansarea revistei printr-o editie speciala a Galei Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top.  

Echipa revistei a prezentat in cadrul Galei actuala generatie a celor mai buni tineri manageri romani, reuniti in editia pentru 2009 a Catalogului BUSINESS Magazin 100 Tineri Manageri de Top. Cei 100 de manageri prezentati reprezinta pariul redactiei BUSINESS Magazin pentru viitor: ei sunt cei care vor controla cele mai mari afaceri din economie in urmatorii zece ani.

Dintre cei 100 tineri manageri prezentati in catalog, sase au fost distinsi de redactia BUSINESS Magazin impreuna cu un juriu format din specialisti in resurse umane cu premii de excelenta in domeniile de activitate pe care le reprezinta.

Premiul categoriei “Piete de consum” a fost acordat lui Mihai Marinescu, 36 de ani, National Sales Manager – Heineken Romania, iar cel al categoriei “Piete industriale”, lui Alin Niculae, 38 de ani, fondatorul Oscar Downstream, cea mai mare companie petroliera din Romania care nu face parte dintr-un grup international.

In domeniul “IT&C”, castigator a fost desemnat Sorin Mindrutescu, 39 de ani, Director General Oracle Romania, in “Servicii Financiare” – Adela Jansen, 39 de ani, director executiv resurse umane, BRD Groupe Société Genérale, iar la categoria “Alte servicii” (care a inclus domeniul consultantei, HoReCa, dezvoltatori imobiliari si alte servicii din economie), castigator a fost desemnat Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, care la doar 33 de ani ocupa functia de Managing Partner la McKinsey Romania, numarandu-se printre putinii parteneri romani din firmele internationale de consultanta cu prezenta in Romania. Cel mai bun tanar antreprenor roman a fost desemnat Vasile Armenean, Directorul General al producatorului de inghetata Betty Ice.

La 5 ani de la lansarea primei editii, revista BUSINESS Magazin a acordat in cadrul Galei aniversare 5 distinctii speciale: premiul special „Profit Beton” a fost acordat lui Edmund Piess, 37 de ani, director general al uzinei din Medgidia a Lafarge Ciment, cea mai profitabila fabrica de ciment din tara. George Lemnaru, doar 28 de ani, a primit premiul “O lume (virtuala) fara criza”, pentru dezvoltarea jocului virtual de strategie politica, economica si militara eRepublik, evaluat de BUSINESS Magazin la 5 milioane de euro.

Radu Tudorache, proprietarul grupului Montero, a fost distins cu premiul special “Curaj In Afaceri”, pentru numarul impresionant de companii in care este implicat, la doar 35 de ani, in calitate de investitor, iar Radu Merica (director general – ECE PROJEKTMANAGEMENT), managerul care l-a convins pe Ion Tiriac sa intre pe piata de imobiliare, a primit din partea redactiei BUSINESS Magazin premiul special “Pretul Corect pe Metrul Patrat”. Ultimul premiu special – Premiul “Omul de Incredere” – a fost acordat lui Cosmin Cocean – Vicepresedinte Rompetrol Rafinare, managerul care administreaza circa jumatate din totalul afacerilor grupului Rompetrol.

Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top a reunit peste 400 de tineri manageri si antreprenori romani, din randul celor care vor prelua in viitor cele mai mari afaceri din economie si al celor care, desi nu au implinit inca 40 de ani, au si dezvoltat deja unele dintre cele mai de succes business-uri . 

Data oficiala a aniversarii celor 5 ani de la prima editie a revistei BUSINESS Magazin este 6 octombrie 2009 iar campania de comunicare aniversara se va derula pana la sfarsitul anului.

 Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *