free download 78 travel guides written by experts

Fish Eye FEST 2 a sfidat vremea din Vama Veche – Zdob și Zdub, cap de afis

Deși prognoza meteo nu a fost una favorabilă pentru stațiunea Vama Veche în weekend-ul 3-4 iulie, Fish Eye FEST 2 a sfidat toate avertizările meteorologice și a alungat norii pentru ca oamenii frumoși din Vamă să se bucure în liniște de o nouă ediție incendiară!

Din nou, mii de oameni au luat parte la Festivalul de Artă și Pescuit, unic în România, care s-a bucurat de soare pe timpul celor două zile în care o mulțime de activități interactive s-au desfășurat pe plaja din Vama Veche.

Workshop-uri inedite, teatru în aer liber, statui vivante, proiecții de filme, concursuri acvatice, zone de relaxare, zone de sport, un beach bar original și un line-up de excepție au constituit ingredientele perfecte pentru ca Fish Eye FEST 2 să fie un festival despre care să se vorbească mult timp de acum înainte.

GOLAN, Travka, Yelllow, The Amsterdams și alte trupe de renume au încins și mai tare atmosfera din Vamă, iar cireașa de pe tort au reprezentat-o băieții de la Zdob și Zdub, care au oferit spectatorilor un show de excepție!

Și pentru că fotografiile vorbesc de la sine, vă invităm să accesați pagina oficială de Facebook a festivalului, www.facebook.com/FishEyeFest, unde vă așteaptă un album în care imaginile fac mai mult decât o mie de cuvinte.

Și nu uitați! Ne vedem data viitoare, la o nouă ediție incendiară!

Fish Eye FEST este un eveniment organizat de către Asociația Ad Patres.

Bucuresti, 09.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *