free download 78 travel guides written by experts

First One Communication a sprijinit participarea Nadiei

în promovarea judeţului Bacău

First One Communication a intermediat participarea Nadiei Comăneci la lansarea primului albumul de prezentare a judeţului Bacău, intitulat “Mărturisiri”. Iniţiatorul proiectului, Consiliul Judeţean Bacău, a dorit să asocieze imaginea judeţului cu cea mai celebră sportivă a secolului XX, pentru a spori vizibilitatea judeţului la nivel naţional şi internaţional.

Agenţia a oferit consultanţă în elaborarea materialelor legate de activitatea Nadiei Comăneci, dar şi în relaţia cu presa locală şi centrală.

Imaginea fostei campioane a apărut pe coperta albumului, iar prima “mărturisire” îi aparţine, de asemenea, Nadiei Comăneci.

“Proiectul a aparţinut autorităţilor din Bacău, însă a existat şi din partea Nadiei o dorinţă normală de a contribui la nivel de imagine. Din acest motiv colaborarea dintre cele două părţi a decurs într-un mod foarte armonios, fiind un proiect extrem de interesant de comunicare, care arată nevoia autorităţilor locale şi centrale de a-şi îmbunătăţi mesajele de promovare ”, a declarat directorul First One Communication, Virgil Munteanu.
Conform înţelegerii dintre reprezentanţii judeţului Bacău şi fosta campioană, Nadia va promova acest album bilingv în străinătate.

Nadia Comăneci şi First One Communication au încheiat, la începutul anului trecut, un contract prin care agenţia este reprezentanta drepturilor de imagine ale fostei gimnaste în Europa.

Bucuresti, 18.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *