free download 78 travel guides written by experts

Fire of Anatolia – Sala Palatului, 7 mai 2009

Joi, 7 mai 2009, ora 20.00, la Sala Palatului va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului aclamat in intreaga lume: “Fire of Anatolia”. Pentru evenimentul organizat de Omnis Media biletele au fost deja puse in vanzare si au preturi de 50 lei, 75 lei, 100 lei, 150 lei si 200lei, putand fi achizitionate din retelele de magazine Diverta, de la magazinul Muzica, de la Sala Palatului si online pe:  www.ticketpoint.ro  , www.bilete.ro , www.vreaubilet.ro , www.eventim.ro , www.blt.ro .

“Fire of Anatolia" este un proiect special ce are la baza episoade din mitologia si istoria Turciei. Trupa de dansatori impresioneaza de fiecare data prin punerea in scena, bogatia costumelor, coordonarea perfecta si dansurile extrem de complexe, precum si prin ritmurile muzicale diferite inglobate in cadrul spectacolului. In 2009 trupa revine cu o coregrafie noua, cu noi costume care vor atrage cu siguranta publicul roman ca de fiecare data.

“De fiecare data cand au vizitat Romania, membrii trupei Fire of Anatolia au fost extrem de apreciati de publicul nostru. Acesta este si motivul pentru care cel putin o data pe an aceasta formatie ajunge in capitala si sustine spectacole grandioase. Anul acesta iata ca trupa va reveni cu spectacolul ce i-a consacrat: Fire of Anatolia” a declarat Tudor Chitu, director general Omnis Media.

Cei ce nu cunosc inca aceasta trupa de dansatori au ocazia de a urmari momente video cu formatia pe site-ul oficial – //fireofanatolia.com/project0_2/index.html si pe YouTube.com. Evenimentul este sustinut de partenerii media .Adevarul, Vip si Libertatea.

7 Mai, Sala Palatului, ora 20.00 – Fire of Anatolia

Despre Omnis Events
Momente de neuitat. Din anul 1995 Omnis Events evenimente care se transforma in clipe de neuitat pentru clientii nostri si pentru participantii la acestea.

Suntem pasionati de evenimente, ne dedicam complet si oferim calitate pentru ca rezultatul final sa fie deopotriva pe placul clientilor si pe placul participantilor la eveniment.  

Fie ca a fost vorba despre evenimente de lansare a unor produse, despre evenimente culturale, tip dineuri, cocktailuri si receptii sau concerte partenerii nostri au fost mereu multumiti de serviciile noastre. Acordam atentie tuturor detaliilor pentru a avea in final evenimente de succes, iar clientii beneficiaza de intreaga noastra experienta acumulata in timp.

Bucuresti, 10.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *