bucharest tech week 2021

FinZoom.ro se alatura CreditEXPO 2007

"CreditEXPO 2007", primul targ de credite din Romania, are un nou partener media: FinZoom.ro, ghidul financiar numarul 1 in Romania. Acesta vine sa sprijine, alaturi de SMARTfinancial.ro, campania media initiata pentru sustinerea targului care va avea loc in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti. “CreditEXPO 2007” isi propune sa reuneasca ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing si credit, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si ale industriilor conexe. Conferinta "business-to-business" “CrediTALK 2007” ofera oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele si conditiile de finantare, dar si ocazia de a relationa cu potentiali parteneri de business. Conferinta va reuni autoritati centrale din domeniul bancar, reprezentanti ai mediului financiar, oameni de afaceri si mass media.

“Consideram parteneriatul cu “CreditEXPO 2007” extrem de oportun din perspectiva unicitatii acestui tip de eveniment in Romania, precum si a faptului ca el va sustine eforturile FinZoom.ro de a informa consumatorii asupra ofertei financiare de pe piata romaneasca si de a le oferi sprijin in cautarea celor mai bune produse financiare, in functie de propriile necesitati”, a declarat Ruxandra Andrei, PR & Marketing Coordinator, FinZoom.ro 

FinZoom.ro este singurul site din Romania de analiza, aplicatii online si consultanta financiara gratuita (online si offline) care se bazeaza pe costurile reale ale produselor financiare prezentand toate detaliile fiecarei oferte in parte (DAE si +90 parametrii de comparatie pentru fiecare dintre cele +1000 credite, leasing, carduri de credit, depozite etc. Care includ toate bancile si institutiile financiare nebancare din Romania). FinZoom incurajeaza consumatorii sa se informeze cu privire la intreaga oferta financiara disponibila pe piata din Romania inainte de a lua o decizie.
FinZoom Financial Services ofera servicii de consultanta financiara persoanelor fizice si juridice (motto FinZoom: „intotdeauna 0 costuri pentru consumator”), analize financiare partenerilor media si accesul online, gratuit si nelimitat pentru toti cei interesati de comparatii ale costurilor / profiturilor reale (Dobanda Anuala Efectiva) pentru credite, leasing, carduri de credit, depozite etc.

CreditExpo 2007 este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Plus Media si Creative Brand Communication.

Bucuresti, 13.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *